Ionuț Popa: „Nu ne așteaptă un meci ușor cu Fortuna”

04 Sep. 2009, 13:30 Seria 2
Ionuț Popa:** „Nu ne așteaptă un meci ușor cu Fortuna

 

Ionuț Popa și-a avertizat aseară fotbaliștii la antrenamentul desfășurat în nocturnă că partida cu Fortuna Covaci nu va fi una ușoară, chiar dacă echipa vizitatoare este una nou promovată în Liga a II-a. „Nu trebuie să ne gândim că ne așteaptă un meci ușor. Trebuie să muncim mult în teren pentru a ne asigura victoria. Nu știu cine sunt fotbaliștii mai buni de la Covaci. Important este să ne facem noi jocul”, a spus aseară directorul tehnic al Bătrânei Doamne.

 

Ionuț Popa are și unele probleme de lot. Dumitru Mitruț s-a accidentat la antrenamentul de miercuri și va trebui să stea cel puțin două săptămâni. Mitruț a suferit o entorsă de gleznă și ratează partida de sâmbătă, la fel ca și Adrian Drida, care a devenit incert după problemele medicale din această săptămână.

 

Alte absențe din tabăra utistă sunt cele ale lui George Țucudean și Marius Chindriș, aflați în cantonament cu lotul național de juniori. „Le țin pumnii băieților. Sper din tot sufletul să câștige. Noi venim marți în Arad, după cel de-al doilea meci cu Bulgaria”, a spus George Țucudean.

 

Altfel, aseară, Florin Gâlcă s-a decis să se transfere la CS Ineu, iar Alex Leucuța a refuzat oferta venită din orașul în care părintele a ocupat funcția de viceprimar. „Eu nu oblig pe nimeni să plece de la UTA. Le-am explicat fotbaliștilor că e mai bine pentru ei să meargă la o echipă unde să joace constant. Acum este alegerea lor ce vor face, dar la UTA le va fi greu să prindă echipa”, a afirmat Ionuț Popa.

Partida dintre FCM UTA și Fortuna Covaci va fi arbitrată de Istvan Kovacs din Carei și se va desfășura sâmbătă, în nocturnă, începând cu ora 20.

 

Articol scris de: Daniel Berar

04 Sep. 2009, 13:30 Seria 2
Pe aceeași temă