Ionuț Popa, îngrozit de starea terenului de la Pâncota. „Ar fi trebuit să tratăm cu mai mult respect o viitoare prim-divizionară”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 18 Mar. 2016, 12:14 Actualizat: 18 Mar. 2016, 12:19 Seria 2
Ionuț Popa, îngrozit de starea terenului de la Pâncota.  „Ar fi trebuit să tratăm cu mai mult respect o viitoare prim-divizionară”

Pentru prima oară în acest an, Șoimii Pâncota a ajuns și la terenul unde sâmbătă joacă primul meci oficial considerat acasă, împotriva Chindiei Târgoviște, iar impactul a fost unul șocant. Sau cel puțin asta susține Ionuț Popa, antrenorul echipei.

„Am ajuns în sfârșit și la Pâncota și, din păcate, temerile mele s-au confirmat. În unele părți parcă sunt tranșee, terenul nu este tuns unitar, chiar nu mai am chef să vorbesc de fotbal după cele văzute. L-am chemat și pe președintele clubului să vadă ce este acolo și asta pentru că autoritățile pâncotane nici nu mai îmi răspund la telefon. Probabil, au alte preocupări. Atâta nepăsare eu nu am mai întâlnit. Ar fi trebuit să să tratăm cu mai mult respect o viitoare prim-divizionară, să oferim condiții de joc normale, mi-e teamă că numai fotbal nu se va juca sâmbătă”, a spus Popa.

Întrebat dacă într-adevăr o vede pe Chindia capabilă să promoveze în Liga 1, „Mister” a adăugat: „În opinia mea, ea și Mediașul sunt cele mai bune echipe din serie. Nu întâmplător, la Târgoviște a fost singurul nostru meci din deplasare în care nu am marcat niciun gol, deși am fost privați de un 11 metri, iar reușita lor de 2-0 a venit din offside. Oricum, sper să ne revanșăm sâmbătă și să câștigăm, deși șansele noastre de a ajunge în play-off rămân mici chiar și în cazul unei victorii”, a mai spus antrenorul „șoimilor”.

În partida tur, Chindia s-a impus cu 2-0 pe „Eugen Popescu”, prin golurile înscrise de Cosmin Anton și Liviu Mihai.

Șoimii Pâncota și Chindia Târgoviște se întâlnesc sâmbătă, de la ora 11:00, pe arena din Pâncota, în cadrul etapei a 23-a a Ligii a II-a, Seria a II-a.

Text și foto: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 18 Mar. 2016, 12:14 Actualizat: 18 Mar. 2016, 12:19 Seria 2
Pe aceeași temă