Ionuț Popa avertizează în privința problemelor de la Pâncota. „Urmează memoriile jucătorilor, cred că se apropie finalul…”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 31 Jan. 2016, 18:54 Actualizat: 31 Jan. 2016, 18:55 Seria 2
Ionuț Popa avertizează în privința problemelor de la Pâncota.  „Urmează memoriile jucătorilor, cred că se apropie finalul…”

De la demisia dată de președintele Pavel Piroș cu ocazia ședinței de joi, de la Primăria din Pâncota, nu s-a mai întâmplat nimic. Situația la nivel de vestiar la Șoimii Pâncota a rămas aceeași, în sensul că antrenorul și jucătorii sunt nevoiți să lucreze în condiții nedemne pentru eșalonul în care evoluează.

Nu mai departe de sâmbătă dimineață, în absența unui autocar sau microbus, echipa din Podgorie a fost nevoită să facă deplasarea în județul Timiș, pentru amicalul cu Ripensia, cu autoturismele jucătorilor. La întoarcere, mașina lui Pavel, la bordul căreia se mai aflau Alin Mihai și Pascariu, a rămas în pană, Ionuț Popa anulând și masa pe care intenționa să o ofere cu sprijinul unui om de afaceri arădean. „Trebuia să mâncăm la Taverna Sârbului, dar o parte dintre jucători au rămas la Timișoara, iar trei dintre ei pe drum, ca urmare a defectării uneia dintre mașini. Ghinioanele și problemele se țin scai de noi”, a menționat experimentatul tehnician.

De săptămâna viitoare, însă, o nouă problemă majoră ar putea afecta gruparea arădeană de ligă secundă. „Băieții mi-au spus că se fac 90 de zile de restanțe salariale, drept pentru care ar avea dreptul să-și depună memoriu. Cum unii ne-au comunicat fără perdea că vor să plece, sunt convins că se vor adresa Federației. Dacă vor deveni liberi de contract, iar alți jucători e greu să mai aducem ținând cont de faptul că toți au aflat cât de greu e la Pâncota, cred că se apropie finalul… Chiar nu știu cine îi poate opri pe Dragalina, Pascariu și alții, jucători foarte importanți pentru mine. În fine, nu îmi explic de ce s-a ajuns aici după numai un an și jumătate de la momentul promovării în Liga a 2-a, când toată lumea era atât de entuziastă la Pâncota”, a adăugat „Mister”.

Așadar, lucrurile se agravează tot mai mult la Pâncota. Președintele Pavel Piroș a spus că va vorbi din nou despre fotbal de luni încolo, așteptând – din câte se pare – clarificări despre fiscalitate din partea oficialităților locale pâncotane.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 31 Jan. 2016, 18:54 Actualizat: 31 Jan. 2016, 18:55 Seria 2
Pe aceeași temă