Ioan Horoba, suspendat de la conducerea Gaz Metan Mediaș pentru un posibil conflict de interese

Marius ANGHEL 24 Dec. 2015, 12:05 Seria 2
Ioan Horoba, suspendat de la conducerea Gaz Metan Mediaș** pentru un posibil conflict de interese

Clubul Gaz Metan Mediaș a anunțat, miercuri, într-un comunicat remis agenției Mediafax, că președintele grupării, Ioan Horoba, a fost suspendat până la clarificarea situației cu privire la un posibil conflict de interese.

„În urma auditului anual făcut la clubul Gaz Metan Mediaș, s-a dispus suspendarea din funcție a președintelui Ioan Horoba până la clarificarea unor aspecte ce țin de o posibilă situație de conflict de interese.
În perioada următoare va fi realizată o verificare de către o casă de avocatură specializată care să emită un punct de vedere avizat”
, se arată în comunicat.

Până la clarificarea situației, clubul Gaz Metan Mediaș va fi reprezentat de directorul general adjunct Iosif Biro.

Gaz Metan se situează în acest moment, la finalul anului 2015, după 18 etape desfășurate în campionatului Ligii 2, pe loc de play-out în Seria a II-a, pe 7. Văzută ca principală candidată la promovare din această serie, gruparea medieșeană a dezamăgit în această primă parte a sezonului, iar această iarnă vrea să ia măsuri drastice în privința organizării și a lotului. Conducerea băncii tehnice a cerut scăderea salariilor și mizează pe prime pentru a-i motiva pe jucători. Unele dintre „vedetele” echipei nu doresc însă să li se reducă salariile la 1.500 de euro și ar putea să nu mai continue la Gaz Metan.

Articol scris de Leila BOLAT (Mediafax)

Marius ANGHEL 24 Dec. 2015, 12:05 Seria 2
Pe aceeași temă