„Încă n-am promovat! „

15 May. 2009, 15:42 Seria 2
„Încă n-am promovat!

Mâine, cu începere de la ora 11.00, Stadionul "Cetate" din Alba Iulia va găzdui partida dintre liderul FC Unirea Alba Iulia și Dacia Mioveni contând pentru runda cu numărul 30 din cadrul seriei a 2-a din liga secundă.
Fără griji în actuala ediție de campionat, dar considerată de toată lumea drept "sora mai mică" a celor de Internațional Curtea de Argeș, gruparea din Mioveni poate încurca ițele în finalul returului, și asta doar ținând cont de faptul că argeșenii joacă sâmbătă la Alba Iulia și în etapa viitoare pe teren propriu cu CSM Rm Vâlcea.

 Altfel, antrenorul albaiulienilor le atrage atenția elevilor săi să nu considere duelul cu "galben-verzii" drept unul câștigat dinainte, pentru a nu repeta greșelile contracandidatelor din runda precedentă.

"Venim după trei jocuri disputate în șapte zile și în care am luat șapte puncte din nouă posibile și i-am simțit pe jucători un pic cam euforici și relaxați. Vreau să le transmit că încă nu suntem promovați în Liga 1, trebuie să fim concentrați, să ne batem pentru a învinge Dacia și a mai face un pas spre Liga 1. Sper ca suporterii să ne ajute să ne apropiem și mai mult de atingerea obiectivului propus, și nu mă îndoiesc că așa se va întâmpla sâmbătă", a conchis Falub.

În altă ordine de idei, de două săptămâni în vestiarul Unirii a apărut o "sculă" nouă, o combină marca JVC, la care jucătorii și antrenorii ascultă imnul Unirii precum și imnul… Champions League.

 "Este mult mai frumos așa, parcă ne mobilizăm mai bine de când asculăm muzică înainte de antrenamnete și meciuri!", a spus unul dintre fotbaliștii lui Adi Falub.


Echipa probabilă:

G. Rotaru – I. Bălan, Poverlovici, Bumbac, Bucurică – I. Grozav (Djordjevic), Dâlbea, Fl. Dan – G. Grozav, C. Cristea – Zăgrean;
Arbitri: Fl. Miron (București), C. Florescu (Huedin), V. Bârleanu (București), rezervă Sg. Popa (Aiud);
Observator: V. Vancea (Oradea).
 

 

Articol scris de Dan Udrea

15 May. 2009, 15:42 Seria 2
Pe aceeași temă