„Îmi doresc să readucem lumea la stadion”

15 Dec. 2011, 08:55 Seria 2
„Îmi doresc** să readucem lumea la stadion

Căpitanul de echipă al celor de la Alro, Gabriel Precup, va petrece sărbătorile de iarnă în mijlocul celor dragi. În timp ce de Crăciun se va afla în familie, așa cum cere tradiția, în noaptea dintre ani, decarul grupării slătinene va sărbători alături de prieteni.

Decarul grupării Alro, Gabriel Precup, își dorește ca noul an să fie mult mai reușit din punct de vedere profesional. În retur, purtătorul banderolei de căpitan speră ca rezultatele echipei să atragă cât mai mulți suporteri pe stadion. Golgheter al aluminiștilor, cu patru „reușite”, Gabriel Precup își dorește să fie ferit de accidentări pentru a se pregăti cât mai bine.

„În primul rând îmi doresc să fiu sănătos, iar cu echipa să avem evoluții bune, rezultate și să readucem lumea la stadion. În meciurile în care am jucat bine suporterii ne-au fost alături, când nu am făcut-o, nu ne-au fost, dar au fost destule meciuri în care ne-au susținut”, a declarat căpitanul celor de la Alro, Gabriel Precup.

„Avem un program de vacanță pe care îl respectăm”

Mijlocașul celor de la Alro își respectă programul de pregătire lăsat de antrenorul Daniel Mogoșanu. Deși în vacanță, zilnic își rezervă timp pentru a îndeplini sarcinile trasate de tehnicianul grupării slătinene.

„Avem un program de vacanță pe care îl respectăm, pentru a rămâne cât mai în formă. De Crăciun voi fi în familie, voi asista la tăierea porcului, iar de Revelion cu prietena, prietenii, undeva la munte”, a mai spus căpitanul celor de la Alro.

Alro Slatina a încheiat turul campionatului la jumătatea clasamentului. Diferența față de primele clasate fiind de 12 puncte. Reunirea lotului sub comanda lui Daniel Mogoșanu este programată pe data de 16 ianuarie, urmând ca la sfârșitul lunii aluminiștii să facă deplasarea în cantonament, destinația probabilă fiind Antalya.

sursa: Gazeta Nouă

15 Dec. 2011, 08:55 Seria 2
Pe aceeași temă