Iancu e sigur de asocierea cu autoritățile

30 Jan. 2012, 14:54 Seria 2
Iancu** e sigur de asocierea cu autoritățile

Săptămânile ce urmează pot fi decisive pentru soarta clubului alb-violet. Cele două audituri efectuate asupra clubului s-au finalizat și, după spusele lui Marian Iancu, datoriile sunt chiar mai mici decât cele din raportul publicat pe site-ul oficial al echipei în luna noiembrie.

„Știam rezultatul celor două audituri, deoarece noi pusesem de ceva timp toate datoriile și creanțele noastre pe site. De fapt, sumele rezultate din audit sunt mult mai mici decât cele publicate de noi. Între timp au mai scăzut, am reușit să achităm aproximativ 2 milioane de euro”, a declarat Iancu, la sport.ro.

Șeful BkP e sigur de asocierea între grupul său de firme și forța locală, reprezentată de Consiliul Local, Consiliul Județean și Universitatea Politehnică. „Autoritățile trebuie să vină alături de noi, deoarece suntem mult prea singuri. Vor veni cu certitudine. E simbolul lor, ei l-au creat, eu vreau doar să fiu parte din acest simbol, cu 49%”, a mai spus Iancu.

Finanțatorul Politehnicii e convins că, odată cu implementarea noului acționariat, se vor realiza investiții ample, în special în infrastrructură. „Investiții vor fi din nou la echipă, porobabil va fi construit un stadion nou și la Timișoara. Nu sunt sigur de acest lucru, dar mă gândesc că dacă vor fi proprietari ai acestui brand, se vor axa mai mult pe investițiile în infrastructură”, a mai spus Iancu.

Sursa: Banat Sport

30 Jan. 2012, 14:54 Seria 2
Pe aceeași temă