Gligor: „Vom da totul să obținem cele trei puncte”

Marius ANGHEL 17 Apr. 2014, 16:58 Seria 2
Gligor:**

CSU Craiova este singura echipă din play-off contra căreia divizionara secundă slătineană nu a reușit să obțină puncte în sezonul regulat. Căpitanul grupării FC Olt Slatina, Alin Gligor, este încrezător că echipa va sparge gheața în runda inaugurală a play-off-ului.

Optimism în lotul grupării FC Olt Slatina înaintea abordării meciurilor din play-off. Purtătorul banderolei de căpitan, Alin Gligor, crede că echipa poate reveni cu un rezultat bun de pe Stadionul „Ion Oblemenco”.

„Într-adevăr, am pierdut meciurile precedente, dar din punctul meu de vedere am jucat destul de bine, sper ca aceste partide din play-off să scoatem puncte. Cel mai important este jocul de vineri, nu avem nicio presiune, presiunea mai mare este la ei, mergem să câștigăm. Jucăm cu echipa de pe primul loc, este normal să existe o ambiție suplimentară, vom da totul să obținem cele trei puncte”, a declarat fundașul central.

„Noi sperăm să terminăm în primele locuri”

Căpitanul celor de la FC Olt Slatina, Alin Gligor, spune că echipa își va juca șansa până la capăt, fiecare meci fiind abordat la victorie, indiferent de adversar.

„Suntem la șapte puncte de locul secund, dar în joc sunt puse 30 de puncte. Noi sperăm și credem că putem termina în primele locuri”, a mai spus purtătorul banderolei de căpitan, Alin Gligor.

Fundașul central Alin Gligor este singurul integralist în lotul aflat sub comanda antrenorului Dan Oprescu. Fotbalistul sosit de la UTA Arad a fost utilizat meci de meci, fiind indispensabil în centrul apărării.

Partida cu liderul seriei, CSU Craiova, se va disputa, vineri, cu începere de la ora 12.00, pe Stadionul „Ion Oblemenco”.

Ivan: „Am arătat că putem domina orice echipă”

Oficialii grupării FC Olt sunt încrezători în obținerea unui rezultat pozitiv în meciul cu CSU Craiova, liderul în clasamentul play-off-ului.

Președintele clubului slătinean, Ionuț Ivan, susține că șansele sunt egale, deși în sezonul regulat divizionara secundă locală a pierdut ambele jocuri.

„Având în vedere prestația din ultimele meciuri, suntem încrezători în obținerea celor trei puncte puse în joc. Nu consider că avem a doua șansă. Am arătat că putem domina orice echipă, inclusiv pe CSU Craiova, având în vedere meciul direct, pe care l-am disputat de curând la Slatina”, a declarat președintele celor de la Slatina.

În retur, FC Olt a pierdut la limită confruntarea cu CSU Craiova. Slătinenii au fost cu adevărat ghinioniști, având în vedere autogolul, penalty-ul ratat, dar mai ales golul valabil anulat de „centralul” Paul Unimatan.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 17 Apr. 2014, 16:58 Seria 2
Pe aceeași temă