Gligor: „Dacă nu luăm puncte la Satu Mare, nu am rezolvat nimic”

Marius ANGHEL 20 Mar. 2014, 13:19 Seria 2
Gligor:**

Purtătorul banderolei de căpitan al grupării FC Olt Slatina, Alin Gligor, se așteaptă la un meci foarte greu, în deplasarea de la Satu Mare. În tur, slătinenii au remizat, 0-0, iar misiunea în a reveni cu puncte nu va fi deloc ușoară.

Meci deosebit de important pentru accederea în play-off. FC Olt Slatina întâlnește, în deplasare, formația situată pe locul cinci în clasamentul seriei, Olimpia Satu Mare. Slătinenii au un moral bun după victoria cu ASA Târgu Mureș și speră să obțină un rezultat pozitiv. Fundașul central Alin Gligor este conștient că va fi un meci foarte greu.

„Într-adevăr, moralul este foarte bun, după victoria obținută cu Târgu Mureș, una dintre cele mai bune echipe din serie, dar dacă nu luăm puncte la Satu Mare, nu am rezolvat nimic. Trebuie să scoatem maximum din meciurile rămase. Venim după un meci bun, sper să legăm victoria aceasta cu un rezultat pozitiv”, a declarat căpitanul celor de la Slatina.

„Satu Mare este o echipă bună”

Adversara slătinenilor nu a pierdut niciun meci pe teren propriu, în actuala stagiune. Căpitanul celor de la FC Olt Slatina, Alin Gligor, este încrezător în potențialul echipei de a reveni cu puncte.

„Satu Mare este o echipă bună, ne așteaptă un meci foarte greu, dar orice joc îl vom trata ca pe o finală, pentru a ne atinge obiectivul”, a mai spus Gligor.

FC Olt Slatina se află imediat sub linia play-off-ului, la un punct de următoarele trei clasate, Metalul Reșița, Olimpia Satu Mare și Gloria Bistrița. Meciul cu formația ardeleană se va disputa, vineri, cu începere de la ora 16.00, pe Stadionul „Olimpia”.

20 de jucători în lotul pentru Satu Mare

Divizionara secundă din Slatina a plecat, miercuri, după susținerea antrenamentului, spre Satu Mare. Tehnicianul Dan Oprescu a deplasat un lot de 20 de jucători pentru confruntarea cu Olimpia, contracandidată în lupta pentru play-off. Hotel Aurora va fi gazda slătinenilor înaintea jocului de la Satu Mare, ce se va disputa, vineri, cu începere de la ora 16.00. Formația ardeleană este neînvinsă pe teren propriu, în actuala stagiune, fiind una dintre echipele incomode ale seriei.

Lotul echipei slătinene: Bugiu, Mogoșanu, Anghelina, Cosmin Căpățînă, Wallace da Silva, Marincău, Gligor, Crușoveanu, Giurcă, Pavel, Quist, Ignea, Vîlcică, Bardu, Bancu, Huțanu, Cuedan, Claudiu Ionescu, Dobrescu, Ivănică.

Intermediara cu CSU se joacă de la 16, nu 15

În altă ordine de idei, prima etapă intermediară a stagiunii de primăvară se va disputa, miercuri, 26 martie. Ora oficială de joc este 15.00, însă oficialii clubului slătinean au făcut solicitare ca partida să se dispute mai târziu, având în vedere faptul că majoritatea suporterilor se află la serviciu.

Prin urmare, meciul FC Olt Slatina – CS Universitatea Craiova se va juca cu începere de la ora 16.00.

„Dacă jucam la ora 15.00, multă lume nu ar fi putut vedea meciul, așa că am solicitat să jucăm de la 16.00. La ora aceasta, în general, slătinenii ies de la serviciu. Echipa este făcută pentru slătineni, tocmai de aceea ne-am gândit să mutăm ora. Sper să vină un număr cât mai mare de suporteri la meci, la fel cum a fost și cu Târgu Mureș”, a declarat președintele celor de la FC Olt Slatina, Cristi Șcheau.

FC Olt Slatina – CS Universitatea Craiova se va disputa, miercurea viitoare, pe Stadionul „1 Mai”. Formația din Bănie are un nou staff tehnic, Gabi Balint fiind instalat, în urmă cu câteva zile, antrenor principal.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 20 Mar. 2014, 13:19 Seria 2
Pe aceeași temă