Gligor: „Cu orice echipă am juca acasă, consider că avem prima șansă”

Marius ANGHEL 16 Oct. 2013, 13:37 Seria 2
Gligor:** „Cu orice echipă am juca acasă, consider că avem prima șansă

Căpitanul de echipă al celor de la FC Olt Slatina, Alin Gligor, ia în calcul doar varianta victoriei în meciul de pe teren propriu cu Olimpia Satu Mare. Slătinenii au mare nevoie de cele trei puncte puse în joc, pentru a reveni în partea superioară a clasamentului.

FC Olt Slatina speră să bifeze al doilea succes consecutiv în meciul în care primește vizita formației situate pe locul cinci în clasamentul seriei, Olimpia Satu Mare. Nou-promovată în eșalonul secund, echipa sătmăreană a avut un parcurs foarte bun, obținând câteva rezultate surprinzătoare.

Prin urmare, slătinenii nu vor avea un meci deloc ușor. Căpitanul de echipă al celor de la FC Olt Slatina, fundașul central Alin Gligor, se așteaptă la un joc disputat, însă, este încrezător în obținerea victoriei.

„Este un meci greu, ca toate celelalte, contează foarte mult pentru noi cele trei puncte, pe care trebuie să le obținem. Cu orice echipă am juca acasă, consider că avem prima șansă. Știm parcursul lor, i-am văzut în câteva meciuri, urmează să-i analizăm la sânge, cum se spune, în această săptămână, împreună cu antrenorul”, a declarat purtătorul banderolei de căpitan al celor de la FC Olt Slatina, Alin Gligor.

„Ne propunem maximum de puncte în cele trei meciuri”

Jucătorii pregătiți de Dan Oprescu vor avea parte de un program încărcat, având în vedere deplasarea lungă de la mijlocul săptămânii viitoare, pentru susținerea meciului restant cu ASA Târgu Mureș. Purtătorul banderolei de căpitan, Alin Gligor, speră ca echipa să scoată maximum de puncte din cele trei meciuri.

„Noi ne propunem maximum, 9 puncte, din aceste trei meciuri. Vor fi două deplasări grele, după jocul cu Satu Mare, sperăm să trecem cu bine”, a mai spus Gligor.

FC Olt Slatina se află pe locul opt în clasamentul seriei, cu șapte puncte acumulate. O victorie cu Olimpia Satu Mare este vitală pentru a se menține aproape de primele clasate.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 16 Oct. 2013, 13:37 Seria 2
Pe aceeași temă