Gligor cere ajutorul publicului la jocul cu FC Caransebeș: „Ne va aștepta un meci greu”

Marius ANGHEL 03 Sep. 2014, 17:51 Seria 2
Gligor cere ajutorul publicului la jocul cu FC Caransebeș:**

Căpitanul grupării FC Olt Slatina, Alin Gligor, spune că eșecul cu Unirea Tărlungeni trebuie uitat, astfel încât meciul cu FC Caransebeș să fie pregătit în liniște. Fundașul central îndeamnă suporterii să vină la stadion pentru a susține echipa la primul meci de pe teren propriu.

FC Olt Slatina pregătește, în această săptămână, primul meci de pe teren propriu, din actuala stagiune. Gruparea pregătită de Dan Oprescu va primi vizita formației FC Caransebeș, nou-promovată în Liga a II-a.

Deși se află la prima prezență în eșalonul secund, FC Caransebeș este singura formație nou-promovată care a debutat cu victorie, reușind să învingă Olimpia Satu Mare. Prin urmare, meciul nu va fi deloc ușor pentru slătineni. Căpitanul de echipă al celor de la FC Olt, Alin Gligor, speră ca suporterii să le fie aproape în lupta pentru obținerea celor trei puncte puse în joc.

„Teoretic, am avea prima șansă, dar fotbalul nu este știință exactă. FC Caransebeș vine după o victorie, cu siguranță ne va aștepta un meci greu. După o pauză atât de lungă, sperăm să vină cât mai multă lume la stadion să ne încurajeze, pentru că avem nevoie”, a declarat Gligor.

„Tărlungeni a avut mai multă șansă”

Purtătorul banderolei de căpitan, Alin Gligor, spune că echipa a trecut peste eșecul cu Unirea Tărlungeni, în opinia sa formația gazdă având mai multă șansă la acel joc.

„Am uitat deja meciul, ne pregătim pentru cel cu Caransebeș. A fost un joc mai slab din partea ambelor echipe, însă Tărlungeni a avut mai multă șansă. Având în vedere că am avut și noi câteva ocazii bune, cred că egalul era un rezultat echitabil”, a mai spus fundașul central.

Meciul cu FC Caransebeș este programat sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 03 Sep. 2014, 17:51 Seria 2
Pe aceeași temă