Gligor, bucuros de revenirea lui Pocuca: „E un câștig pentru mine și echipă”

18 Jul. 2012, 14:44 Seria 2
Gligor, bucuros de revenirea lui Pocuca:**

Adrian Falub, dar și restul utiștilor răsuflă mai ușurați după ce Predrag Pocuca s-a întors în Calea Aurel Vlaicu pentru a semna un nou contract cu UTA. Sezonul trecut, croatul a fost printre cei mai constanți „textiliști” în tandem cu Alin Gligor, partenerul său din centrul defesivei arădene.

De fapt, acesta din urmă se bucură de revenirea lui „Pecho” și asta pentru că automatismele contează mult în economia rezultatelor. „Revenirea lui Predrag e un câștig pentru mine și echipă. Era păcat ca UTA să piardă un băiat de caracter, un fotbalist bun, cu care m-am înțeles foarte bine pe teren și în afara lui. E important ca un cuplu de fundași centrali să fie cât mai sudat, iar eu cu Predrag, dar și alți colegi ai noștri în sistemul cu trei fundași centrali, avem destule meciuri împreună. O să se integreze rapid și Matei, un fotbalist cu mare experiență. Cred și sper ca apărarea să fie unul dintre punctele noastre forte în noul sezon, deși e bine dacă obținem victorii și cu 6-5 sau 5-4. Victorii să fie”, spune fundașul de 28 de ani, care, până la eventuala revenire a lui Mara este căpitanul „Bătrânei Doamne”.

În fine, Gligor mai crede că, încetul cu încetul, UTA se va pune pe picioare din toate punctele de vedere, ceea ce îi permite să se poată bată pentru primele locuri. „Cred că avem destule motive să fim optimiști după un început ceva mai greu. Conducerea face eforturi ca echipa să meargă în direcția bună și nu putem decât să apreciem acest lucru și să ne vedem de treaba noastră”, a adăugat cel poreclit „Tsunami”.

Sursa: Sport Arad

18 Jul. 2012, 14:44 Seria 2
Pe aceeași temă