Giuchici jr. și Murineanu out!

14 May. 2009, 17:08 Seria 2
Giuchici jr. și Murineanu out!

Antrenorul feroviarilor, Florin Bugar a luat măsuri după partida pierdută cu Alba Iulia, meci în urma căruia CFR-ul staționează pe loc retrogradabil. Atunci, imediat după meci, la vestiare s-a iscat un adevărat scandal.
 

Jucătorii problemă, Ionuț Murineanu și Miro Giuchici jr. au fost excluși din lot. Primul și-a înjurat antrenorul, iar la finalul sezonului se va întoarce oricum la Internațional, clubul de care aparține. Giuchici jr. a jucat și el puțin în acest retur la CFR, iar când a făcut-o, nu a impresionat deloc. Miro venea însă și după o perioadă lungă de pauză, contractul lui cu gruparea alb-vișinie va expira la vară.
 

„Au fost excluși pentru atitudinea nesportivă față de mine și echipă, față de antrenamente. Nu avem nevoie de jucători care să strice atmosfera în cadrul vestiarului. Și noi am auzit de ieșirile lui Murineanu. Se mulțumește cu puțin din păcate. Am sperat că alta va fi atitudinea lui în acest grup din Timișoara. Giuchici sper că va avea noroc la alte echipe, noi i-am întins o mână, dar nu a profitat”, a declarat antrenorul CFR-ului, Florin Bugar pentru www.liga2.ro.
 

Vâlcea – ultimul tren!?

Sâmbătă, timișorenii se vor deplasa la Râmnicu Vâlcea pentru a-și juca șansele până la capăt. Dorin Rădoi e suspendat pentru cumul de galbene și lotul este restrâns la doar 16 jucători. În ciuda problemelor de lot, antrenorul feroviarilor își păstrează speranța: „Este normal, atâta timp cât avem șanse matematice de salvare. Nici Vâlcea nu este într-o formă extraordinară, știind că și Inter va ceda greu în acest final… Dar nu se vor plimba pe teren, nu când au un atrenor precum Alin Artimon. Noi avem și o îmbunătățire a jocului, dar nu am luat puncte din cauza gafelor personale. Echipa noastră din tur era mai sigură în apărare”, a conchis Bugar.

                           

 

Articol scris de Cornel BIHOLARI
 

14 May. 2009, 17:08 Seria 2
Pe aceeași temă