Gheorghița Onu: „Voi merge până la UEFA!”

15 Nov. 2008, 17:00 Seria 2

La finalul partidei dintre FCM Târgoviște și ACU Arad, președintele clubului arădean, Gheorghița Onu a intrat pe teren, reproșându-i centralului Zoltan Erdei maniera de arbitraj. considerându-și echipa dezavantajată pe tot parcursul meciului. Meciul s-a încheiat la egalitate, 0-0, după ce Alin Câța a ratat un penalty pentru gazde în minutele de prelungiri ale partidei.

Gheorghța Onu este dispusă să ajungă până la forurile superioare pentru a-și face dreptate : „Nu se poate așa ceva, de la începutul meciului ne-au furat. N-am pomenit în viața mea un asemenea fluieraș care să arbitreze într-o singură direcție și mai mult decât atât, să-i mai și ajute. Oricum echipa va retrograda. O să vadă arbitrul ce notă o să primească de la observator. Eu bag bani în echipă, stau și mă îmbonăvesc pentru ei și nu am avut parte de un arbitraj corect . E clar că nu se vrea de undeva de sus. Dacă lucrurile vor continua așa, voi face tot posibilul să ajung până la UEFA să vadă și cei de acolo cât de protejate sunt unele formații. Nu știu ce motive sau interese ar fi la mijloc, dar în loc să fim lăsați să facem performanță, ni se pun piedici pretutindeni. Performanța se face fără ajutorul arbitrilor, ci numai pe teren”, a declarat Gheorghița Onu.

Președintele clubului din Arad a fost de asemenea nemulțumită de condițiile precare de la stadionul târgoviștean: „Cu asemenea condiții nici nu trebuia să înceapă meciul. E o rușine să vin la o partidă din liga a doua și să n-am unde să mă duc la toaletă sau să mă spăl”, a conchis Gheorghița Onu.

Corina Mlădinoiu și Andi Sârbu

15 Nov. 2008, 17:00 Seria 2
Pe aceeași temă