Gheorghiță Geolgău, director general la CS Universitatea!

Marius ANGHEL 13 Dec. 2013, 15:14 Seria 2
Gheorghiță Geolgău,** director general la CS Universitatea!

Gheorghiță Geolgău a fost instalat în funcția de director general al Universității. Alături de Felix Grigore va conduce efectiv clubul craiovean.

În cadrul conferinței de presă de astăzi, Gheorghiță Geolgău a vorbit despre direcțiile pe care va pune accentul în viitorul apropiat.

„Asupra tuturor hotărârile care se vor lua în continuare la club își va da ori nu-și va da acceptul și Bădiță. Eu vin într-o funcție nouă, tot din cadrul clubului, unde m-am ocupat mai mult de Centrul de copii și juniori, de vizionarea unor meciuri de juniori și achiziționarea unor jucători tineri, care, credem noi, în câțiva ani vor face pasul la echipa mare. Voi ocupa funcția de director general, să nu se facă confuzii – am văzut de dimineață în mass-media că eram dat drept manager general, ori cele două funcții comportă atribuții distrincte. În discuțiile care le-am avut zilele trecute cu cei care au hotărât acest lucru, se va pune bază în continuare pe Centrul de copii și juniori, se va lărgi numărul celor care vor face parte din scoutingul clubului, se va dezvolta relația cu presa, se va dezvolta relația de marketing. Lucruri care nu vin eu să le implementez, ci sunt lucruri care se schițaseră în planul clubului când s-a pornit la drum. Țintele sunt aceleași, nu schimbăm din mers obiectivele echipei”, a declarat, citat de csuc.ro, Geolgău.

Marius ANGHEL 13 Dec. 2013, 15:14 Seria 2
Pe aceeași temă