Se întoarce Ionel Dănciulescu la Dinamo? „Niciodată să nu spui niciodată!”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 02 Nov. 2018, 17:09 Actualizat: 02 Nov. 2018, 17:10 Campionat
Se întoarce Ionel Dănciulescu la Dinamo?  „Niciodată să nu spui niciodată!”

Ionel Dănciulescu, fost director general al clubului Dinamo, ar putea reveni în funcție, postul său fiind în continuare liber, după ce negocierile cu Florin Prunea au picat. „Niciodată să nu spui niciodată”, a spus Dănciulescu pentru Telekom Sport.

Fostul atacant al roș-albilor a devenit director general în martie, după ce fusese director sportiv al clubului. El mai fusese numărul doi în club, în 2014, dar în 2015 a fost înlocuit cu Daniel Stanciu, care acum e la CFR.

La finalul lunii septembrie 2018, Danciu a anunțat că părăsește echipa, pentru că rolul său era unul mai mult decorativ. În octombrie a fost prezentat ca manager sportiv la SSC Farul, echipa unde Ciprian Marica e acționar majoritar.

Dănciulescu a avut și un mesaj pentru Gicu Grozav, cel care azi și-a reziliat contractul cu Dinamo. „Nu am cuvinte. Gicu a venit cu sufletul la Dinamo, dar niciodată nu o să fiu de acord cu felul în care a executat penalty-ul. Și eu am executat multe penalty-uri, dar am executat serios, nu superficial. Îmi pare rău pentru el, pentru Dinamo. O singură soluție: unitate”, a spus „Corbul”.

Fostul atacant al roș-albilor a comentat și episodul în care fanii au blocat autocarul echipei și le-au cerut jucătorilor să-și dea jos tricourile, eșecul din Cupa României cu Csikszereda fiind unul ce va intra în istoria neagră a clubului: „Ceea ce s-a întâmplat aseară cu oprirea autocarului este nimica toată față de ce ni s-a întâmplat nouă. Știe toată lumea de mașini vopsite, suporteri în vestiar și multe alte episoade”.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 02 Nov. 2018, 17:09 Actualizat: 02 Nov. 2018, 17:10 Campionat
Pe aceeași temă