Gazul promovează fără baraj Severinul are din nou echipă în Liga I după 71 de ani!

01 Jun. 2012, 11:54 Seria 2
Gazul promovează fără baraj** Severinul are din nou echipă în Liga I după 71 de ani!

Comitetul Executiv al FRF a decis astăzi ca ocupanta locului 3 din Seria 2 a Ligii a II-a să promoveze în Liga I în locul Politehnicii Timișoara, formație ce nu a depus dosarul de licențiere. Severinenii vor promova direct și nu vor mai disputa niciun meci de baraj.

În aceste condiții Gaz Metan Severin va evolua în Liga I din sezonul 2012-2012. Clasată pe locul 15 în Liga I, FCM Târgu Mureș va evolua îl eșalonul secund.

Severinul promovează după 71 de ani în prima ligă. CFR Turnu Severin a fost ultima echipă din Liga 1 și singura, în 1941, dar campionatul acela a fost declarat neoficial din cauza războiului.

„În această dimineață am primit informația că vom promova direct în Liga I. Așa a decis Comitetul Executiv. Oricum, Marian Bondrea, tehnicianul nostru, luase decizia să țină jucătorii în cantonament pentru un eventual baraj.

Pe această cale țin să anunț că îi așteptăm pe fanii Universității Craiova să ni se alăture pentru că, vrând, nevrând, reprezentăm Oltenia și sunt convins că ne vor susține, mai ales că îl avem pe bancă pe Marian Bondrea, ultimul antrenor care a adus un trofeu Universității Craiova. Așa cum era firesc, Gaz Metan Severin a promovat în prima ligă. Aveam de partea noastră regulamentul UEFA, care prevede că atunci când o echipă nu ia licența promoveaza următoarea clasată„, a declarat pentru Liga2.ro Gheorghe Frățică, președinte executiv Gaz Metan Severin.

Articol scris de Daniel Vlad și Mircea Oglindoiu
Foto: photochic.ro

01 Jun. 2012, 11:54 Seria 2
Pe aceeași temă