Gaz Metan a rămas fără Grozavu! Antrenorul și-a reziliat contractul și revine la Botoșani. „Leo e un fel de Simeone în varianta românească”

Marius ANGHEL 05 Apr. 2016, 11:38 Seria 2
Gaz Metan a rămas fără Grozavu!** Antrenorul și-a reziliat contractul și revine la Botoșani.

FC Botoșani are începând de marți antrenor principal. Leo Grozavu și-a reziliat contractul cu Gaz Metan Mediaș, liderul Seriei a II-a din eșalonul secund, iar după amiază va ajunge la Botoșani.

Tehnicianul care a mai avut două mandate la Botoșani va sta pe bancă la meciul cu CSMS Iași, programat luni după amiază de la ora 18:00, pe Stadionul Municipal. El a urmărit partida câștigată ieri de FC Botoșani cu scorul de 6-1 în fața formației ACS Poli Timișoara și spune că este o victorie de moral.

„Probabil că o să ajung astăzi la antrenament. Am plecat târziu de la Mediaș, după miezul nopții. Abia am ajuns acasă. Este timp pentru pregătirea meciului cu Iași. Astăzi e prima zi după meciul cu Timișoara. Oricum mă străduiesc să ajung astăzi. Am văzut meciul cu Timișoara, mă bucur că a fost o victorie, o victorie de moral. Acum există încredere. Au marcat mulți jucători care până acum nu abundau de încredere. Se poate lucra un pic pe alt fond. În același timp trebuie să înțelegem că Timișoara s-a prezentat foarte slab. Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece, campionatul încă e lung. I-am văzut pe cei de la Iași, au încredere, joacă altfel. Va fi un meci dificil”, a declarat Leo Grozavu.

VEZI PE CE LOC SE SITUEAZĂ‚ GAZ METAN MEDIAȘ ÎN PLAY-OFF ȘI CE PROGRAM ARE

Iftime: „A plecat pentru că era într-un conflict cu el și cu fotbaliștii”

Finanțatorul echipei FC Botoșani, Valeriu Iftime a precizat că motivul demiterii lui Pustai a fost constituit de atitudinea echipei din confruntarea cu CSU Craiova și îl compară pe Leo Grozavu, noul antrenor, cu Diego Simeone, tehnicianul lui Atletico Madrid.

„Leo nu a fost dat afară, e un fel de Simeone în varianta românească. A plecat pentru că era într-un conflict cu el și cu fotbaliștii, nu cred că un antrenor nu poate reveni la o echipă. 90 la sută dintre copii îl voiau înapoi la echipă. Dacă retrogradăm avem o mare problemă, o problemă care nu prea poate fi soluționată decât dacă vin niște proști ca noi să bage bani în fotbal. Eu nu mai am putere să finanțez echipa și în liga a doua. Am 3,4 milioane de euro bugetul pe sezonul ăsta, salariile jucătorilor reprezintă 70 la sută. Am crescut salariile când am luat jucători pentru Europa League”, a declarat Valeriu Iftime la ProSport LIVE.

Leo Grozavu este cel mai de succes antrenor din istoria echipei FC Botoșani, după ce la finalul sezonului 2014-2015 s-a clasat cu echipa din Moldova pe locul 8 și a reușit calificarea în preliminariile Europa League.

Articol scris de Răzvan SAUCIUC

Marius ANGHEL 05 Apr. 2016, 11:38 Seria 2
Pe aceeași temă