Gane: „Ca la fiecare meci, îmi doresc cele trei puncte”

20 Aug. 2009, 19:51 Seria 2
Gane:** „Ca la fiecare meci, îmi doresc cele trei puncte

Antrenorul Gaz Metan CFR Craiova, Jerry Gane, consideră că echipa sa poate recurera punctele pierdute acasă cu U. Cluj în deplasarea de la Turda. Condiția este ca Pătrană și compania să repete evoluția bună din prima etapă.

 

„La Turda ne așteaptă un meci greu, de fapt toate jocurile vor fi dificile. Dar vom merge cu aceleași idei, cu același gând de a face un joc bun. Sunt convins că în urma unui joc bun va veni și un rezultat pe măsură. Ca la fiecare meci, îmi doresc toate cele trei puncte“, a spus Jerry Gane la conferința de presă ce a avut loc joi, la prânz, la Depou.
 

„După eșecul cu U Cluj, băieții au fost dezamăgiți. Au simțit că au făcut un joc bun și de-asta au fost supărați, dar în fotbal se întâmplă și lucruri d-astea. Am încredere în băieți, s-au antrenat cu poftă, cu dorința de a merge la Turda și a scoate un rezultat bun“, a adăugat antrenorul găzarilor.

 

Jerry a trecut în revistă și jucătorii pe care nu se va putea baza la Turda: „Nu pot conta pe Mitroi, care a luat cartonaș roșu și stă o etapă, și nici pe accidentații Găman, Nicola și Irimescu, care încă nu sunt la capacitate maximă“.
 

20 Aug. 2009, 19:51 Seria 2
Pe aceeași temă