Galeria severinenilor anunță atmosferă incendiară la derby-ul cu Timișoara

12 Apr. 2012, 21:35 Seria 2
Galeria severinenilor** anunță atmosferă incendiară la derby-ul cu Timișoara

La antrenamentul de astăzi, efectuat de jucătorii echipei severinene pe Stadionul „Municipal”, a asistat și micuța galerie „Regione Sud-Vest”, iar cei aproximativ de 25 de fani, majoritatea adolescenți, și-au încurajat favoriții timp de o jumătate de oră. Din repertoriu nu au lipsit cântecele și fumigene, care au dat jucătorilor o motivație în plus, înaintea meciului Gaz Metan Severin – Poli Timișoara, programat mâine, la ora 18.

Membrii galeriei speră ca la acest derby să vină cât mai mulți spectatori în tribune și chiar să se alăture grupului „Regione Sud-Vest”, pentru a crea împreună o atmosferă care să-i poarte pe fotbaliști spre victorie.

Chiar și antrenorul Marian Bondrea a admis că suporterii pot juca un rol esențial în economia rezultatului final: „Sperăm să vină cât mai mulți spectatori. E mare nevoie de suporteri. De obicei, echipele de pe primele locuri au un public numeros, sau mai bine zis echipele cu public numeros sunt în fruntea clasamentului. Nu degeaba se spune că publicul este al 12-lea jucător”.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

12 Apr. 2012, 21:35 Seria 2
Pe aceeași temă