Frățică pus la zid de fanii lui „U”! „Ar trebui să fie ultimul om care face apel la fanii Craiovei! A votat pentru dezafilierea noastră!”

01 Jun. 2012, 14:21 Seria 2
Frățică pus la zid de fanii lui

Au aflat că au promovat doar în urmă cu câteva ore, dar cei de la Gaz Metan Mediaș își face deja simțită prezența în Liga I. După ce antrenorul Marian Bondrea le-a declarat război celor de la Dinamo, acum vine rândul președintelui executiv Gheorghe Frățică să intre în scenă.

Frățică a afirmat imediat după ce a aflat decizia de promovare că așteaptă ca fanii Universității Craiova să susțină echipa din Severin la meciurile din Liga I, acum cei de la Universitatea ripostează. Vlad Roșca susține că oficialul celor de la Gaz Metan a votat pentru dezafilierea Craiovei la Adunarea Generală a FRF.

„Gheorghe Frățică ar trebui să fie ultimul om care să faca apel la suporterii Universității Craiova. De ce? Păi suporterii Craiovei ar trebui să afle că Frățică pe 14 mai a votat pentru dezafilierea Universității. Pe această cale îl rugăm să nu mai pronunțe în viața lui numele echipei noastre și nici prin cap să nu-i mai treacă vreodată să apeleze la suporterii Științei. Este penibil să fii acum si să faci apel la suporterii Craiovei”, a declarat Vlad Roșca pentru ProSport.

01 Jun. 2012, 14:21 Seria 2
Pe aceeași temă