Fotbaliștii lui FC Olt au început să viseze: „Locul nostru este în primele zece”

01 Mar. 2012, 20:02 Seria 2
Fotbaliștii lui FC Olt au început să viseze:**

Sosit în această iarnă la FC Olt Slatina, arădeanul Norbert Polgar s-a integrat bine în lotul aflat sub comanda lui Dan Oprescu. Mijlocașul dreapta a evoluat în mai toate meciurile de pregătire susținute în această perioadă. Jucătorul de 22 de ani este optimist în privința parcursului grupării al cărei obiectiv este supraviețuirea.

Fostul fotbalist al formației UTA Arad Norbert Polgar s-a alăturat în această pauză competițională grupării FC Olt Slatina. Mijlocașul ce a evoluat în ultima perioadă în Germania speră să ajute la îndeplinirea obiectivului. Norbert Polgar este de părere că formația alb-vișinie are forța necesară de a termina în primele zece.

„M-am integrat foarte bine de la început, băieții m-au primit bine, nu au fost probleme. Locul nostru cred că este în primele zece, tocmai de aceea vom aborda fiecare meci la victorie pentru a aduna cât mai multe puncte. Clasamentul este strâns, iar câteva rezultate pozitive te pot duce în partea de sus. Ne așteaptă meciuri dificile, dar sunt încrezător că putem obține puncte, încă din prima etapă”, a declarat Norbert Polgar.

„Eram pregătiți pentru prima etapă”

Comitetul Executiv al FRF, reunit în ședință pe data de 29 februarie, a decis din nou amânarea startului returului de campionat cu o săptămână. Prin urmare, derby-ul cu Alro se va disputa pe data de 17 martie. Mijlocașul celor de la FC Olt Slatina Norbert Polgar spune că erau pregătiți pentru duelul cu aluminiștii.

„Noi eram pregătți oricum pentru prima etapă cu Alro, însă o săptămână în plus ne va da ocazia să ne pregătim mai bine pentru că ne dorim cu toții să câștigăm, să începem cu dreptul. Nu va fi un meci deloc ușor, ca de altfel toate celelalte, dar noi mergem să ne facem jocul, să obținem puncte”, a mai spus Norbert Polgar.

După ultimele precizări ale FRF, potrivit cărora vor retrograda doar trei echipe, FC Olt Slatina se află în obiectiv, situându-se pe ultimul loc care asigură menținerea, cu 15 puncte acumulate.

Amical cu Minerul Mătăsari

FC Olt Slatina continuă seria meciurilor de verificare cu un joc în care vor avea ca adversar formația din eșalonul al treilea, Minerul Mătăsari.

Partida se va disputa pe terenul sintetic din Rovinari, sâmbătă, cu începere de la ora 12.00. Dată fiind amânarea startului returului de campionat, alb-vișiniii vor mai susține săptămâna viitoare alte meciuri de pregătire, adversarii urmând a fi stabiliți în aceste zile. Oficialii clubului FC Olt Slatina nu au fost de acord cu decizia amânării startului returului cu încă o săptămână, însă marea majoritate a solicitat decalarea primei etape. În runda inaugurală, programată pe 17 martie, gruparea pregătită de Dan Oprescu întâlnește, pe stadionul 1 Mai, Alro.

Sursa: Gazeta Nouă

01 Mar. 2012, 20:02 Seria 2
Pe aceeași temă