Fortuna nu și-a luat gândul de la promovare: „Încercăm să ne apropiem mai mult de obiectiv”

Marius ANGHEL 28 Dec. 2014, 13:26 Seria 2
Fortuna nu și-a luat gândul de la promovare:**

Deși se află la șapte puncte în spatele liderului ACS Poli, conducerea echipei nou-promovate în Liga 2 AFC Fortuna Poiana Câmpina nu și-a luat încă gândul de la promovare. Președintele grupării prahovene, Jean Garabet, a spus la Sport Total FM că în etapele rămase din retur se va încerca apropierea de timișoreni pentru ca în play-off lupta să fie și mai strânsă.

„În primul rând, împreună cu domnul Stamate, încercăm să ne apropiem mai mult de obiectiv, de promovare. Am vrea să fim pregătiți și să nu fim luați prin surprindere. Aceste probleme din partea politică și economică se revarsă și asupra fotbalului”, a spus Garabet, care a dezvăluit și planurile în privința perioadei de transferuri: „le vom da drumul unor jucători care au ajuns la o maturitate, care pot ajunge în Liga 1”.

Oficialul echipei clasate pe locul 2 în Seria a II-a a vorbit și despre programul de pregătire. „În data de 12 ianuarie va fi reunirea. Vom face o singură pauză de o zi în care vom face vizita medicală. Ne vom pregăti în Câmpina, avem teren, hotel, avem toate condițiile. E și aer curat. Dacă s-a distrus toată industria românească, au distrus-o și pe cea din Câmpina și nu mai are ce să polueze aici”, a mai declarat Jean Garabet în emisiunea „Fotbal la matineu”.

Marius ANGHEL 28 Dec. 2014, 13:26 Seria 2
Pe aceeași temă