Florin Bugar: „Sper să aducem măcar un punct”

09 Apr. 2009, 16:40 Seria 2
Florin Bugar: „Sper să aducem măcar un punct

La reîntâlnirea cu presa, antrenorul timișorenilor nu a dorit să vorbească despre meciul câștigat cu Mechel, ci doar de ceea ce urmează. Totuși, a explicat de ce echipa nu a jucat bine în retur.
 

 

„Nu ne putem aștepta să jucăm spectaculos. Ultima dată am câștigat la Vânju Mare. Probabil vom fi echipa care se apără mai mult, vom căuta să exploatăm spațiile din spatele apărării Drobetei. Sper să aducem măcar un punct. Echipele din vârful clasamentului privesc cu superioritate la cele de jos, trebuie să profităm. Toate echipele de la locul șapte în jos, sunt în pericol să retrogradeze”, a declarat Florin Bugar.
 

 

Originar din Oltenia, mijlocașul George Bertea a vorbit cu optimism înaintea deplasării la Mehedinți. „Sper să luăm cele trei puncte indiferent cum vom evolua. Au un teren foarte prost și ei trebuie să construiască”, a spus Bertea, jucător folosit și fundaș stânga în acest retur la timișoreni. Atacantul Dejan Pecarov, marcatorul unei duble împotriva lui Mechel a completat: „M-am bucurat că am înscris. Dacă pot să ajut echipa prin golurile mele, cu atât mai bine. Sâmbătă sper să câștigăm și să urcăm în clasament”
 

 

Jocul încâlcit și planurile de viitor
 

 

„Situația este grea, se fac eforturi deosebite. Așteptăm o infuzie de capital, e ca și cum lucrăm cu ziua acum, toți am avut răbdare și avem speranțe la salvarea de la retrogradare. Jocul e încâlcit. Ne străduim, undeva pe parcurs se rupe lanțul și până te dai jos de pe bicicletă, adversarul te-a prins din urmă. Am mai fost în această situație când eram în Liga 3. Dacă reușim să păstrăm jucătorii, veți vedea o altă față a echipei pentru anul viitor. Nu am jucat multe amicale, ceea ce la o echipă cu mulți jucători noi e necesar. Apoi jucătorii se demoralizează repede și se demobilizează”, a explicat antrenorul feroviarilor. În continuare acesta a dezvăluit că CFR-ul dorește să construiască un centru de copii și juniori din vară. „Sunt convins că din vară vom face un centru de copii și juniori, care să atragă copiii din această parte a orașului. Planul este făcut, strategia este făcută, am vorbit cu domnul Nedela (n.r. Constantin Nedela, directorul executiv) și sunt convins că ne va ieși”, a încheiat Florin Bugar.
 

 

CFR Timișoara va da piept sâmbătă în deplasare cu Drobeta Turnu Severin. „Leoparzii” nu vor putea conta pe serviciile lui Murineanu, Marchiș și Boabeș, toți trei cu probleme medicale.

 

Articol scris de Cornel Biholari
 

09 Apr. 2009, 16:40 Seria 2
Pe aceeași temă