Finala de la Târgu Mureș pentru Corona: „Suntem montați 100%”

Marius ANGHEL 30 May. 2013, 13:58 Seria 2
Finala de la Târgu Mureș pentru Corona:**

Corona este la un meci distanță de Liga I. Brașoveni vor juca vineri, de la ora 18.00, la Târgu Mureș, meciul promovării. Cu o victorie la Târgu Mureș, elevii lui Dan Bona sunt promovați indiferent de rezultatele ultimei etape a campionatului. Brașovenii pot promova și în această seară, dacă Damila Măciuca nu va câștiga derbiul local de la Vâlcea.

„Trebuia să promovăm încă de sâmbăta trecută dacă am fi câștigat meciul cu FC Argeș. Nu am câștigat acel meci din două motive, s-au făcut greșeli foarte mari în defensivă, iar arbitrajul lui Ionel Ivan a fost execrabil. Nu știu cât timp cei de la FRF vor mai tolera astfel de arbitrii, care își bat joc de munca unei echipe care a jucat doar pe teren în acest campionat. După ce s-a întâmplat în ultimele etape îmi este teamă de orice. Probabil că deranjăm, altfel nu-mi explic de ce suntem dezavantajați.

Sper ca CSM Râmnicu Vâlcea să-și apere corect șansele în meciul cu Damila. Indiferent de rezultatul meciului de la Vâlcea noi mergem la Târgu Mureș să câștigăm cele trei puncte. Este adevărat că jucătorii au fost bulversați după meciul cu FC Argeș din mai multe motive, dar acum totul e ok și sunt convins că vor da totul la Târgu Mureș. Am avut șansa să închidem campionatul mai devreme, acum stăm să jucăm promovarea în ultimul meci”, a declarat Dan Bona, antrenorul Coronei.

La rândul său, mijlocașul Răzvan Dâlbea, spune că meciul de la Târgu Mureș este ca o finală pentru Corona. „Meciul cu FCM Târgu Mureș este cel mai important joc al sezonului. Acest meci ar fi trebuit să fie unul doar pentru palmares, dacă am fi câștigat partida cu FC Argeș. Am fost bulversați după meciul cu piteștenii, dar acum suntem montați 100% pentru jocul de la Târgu Mureș. Este un meci ca o finală pentru noi, un meci de totul sau nimic. Înaintea unui asemenea joc niciun jucător nu se gândește la restanțele financiare și toți suntem concentrați la meciul cu FCM Târgu Mureș”, spune Dâlbea.

Mjilocașul Cristi Marcăș, care este suspendat pentru meciul de vineri, are un mesaj pentru Mihai Stere, cel care îi avertiza pe brașoveni că vor avea viață grea la Târgu Mureș. „În acest retur am dat cu piciorul la multe șanse de a promova, se pare că ne place să trăim periculos. Sper să promovom la Târgu Mureș și să-i dăm și lui Stere un tricou de campion”, a spus Marcăș.

Meciul FCM Târgu Mureș – Corona, contând pentru etapa a 29-a din B2, se va disputa vineri, de la ora 18.00.

Sursa: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 30 May. 2013, 13:58 Seria 2
Pe aceeași temă