Final de sezon sau de poveste la Șoimii Pâncota? Conducerea clubului așteaptă un răspuns ferm din partea noilor aleși locali

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 08 Jun. 2016, 11:38 Actualizat: 08 Jun. 2016, 11:46 Seria 2
Final de sezon sau de poveste la Șoimii Pâncota?  Conducerea clubului așteaptă un răspuns ferm din partea noilor aleși locali

„Maurul și-a făcut datoria, maurul poate să plece (moară)”, spune o veche zicală ce s-ar putea să se potrivească la Șoimii Pâncota. Marți seară, într-un cadru festiv, „alb-negrii” au sărbătorit rămânerea, pentru al doilea an consecutiv, în Liga a 2-a, dar nimeni nu știe ce va urma în Podgorie.

La banchet au luat parte (deja) fostul primar, Iosif Retter și cel care, probabil, ar fi asigurat continuitatea, Monel Pîncotan, dar frâiele administrației vor fi preluate de Dan Pocrișer. De la el și noua echipă de consilieri se așteaptă un răspuns ferm în zilele ce urmează privind investițiile în fotbal la nivelul unei ligi secunde tot mai costisitoare în noua sa variantă cu 22 de combatante.

Până una alta, Pavel Piroș și Bebe Bontea le-au oferit jucătorilor și celorlalți membrii ai staff-ului o seară frumoasă, în acorduri de muzică de petrecere. Nu a lipsit tradiționalul tort cu stema „șoimilor” în jurul căruia s-a făcut poza de final de an sau…poveste. Au lipsit, oarecum nemotivat, antrenorii Zsolt Muzsnay și Ionuț Popa, reprezentați – însă – de Leontin Pința. Issa era în drum spre Senegal, iar Gâlcă și Dan au avut, probabil, alte treburi.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 08 Jun. 2016, 11:38 Actualizat: 08 Jun. 2016, 11:46 Seria 2
Pe aceeași temă