Fierbe vestiarul Olimpiei! Jucătorii au votat excluderea din echipă a unui coechipier

Marius ANGHEL 19 Sep. 2013, 13:50 Seria 2
Fierbe vestiarul Olimpiei!** Jucătorii au votat excluderea din echipă a unui coechipier

În ciuda unui debut bun, două rezultate de egalitate în primele două etape, nu este deloc liniște la FC Olimpia. Ba dimpotrivă am spune că la Olimpia mocnește scandalul, vestiarul fiind în fierbere. Din cauza unor presupuse intrigi, care au dus la certuri și dezbinarea echipei, s-a ajuns la cererea expresă, din partea unui grup numeros de jucători, de excludere a unui component.

Pe scurt, marea majoritate a jucătorilor din lotul Olimpiei au solicitat conducerii clubului excluderea din lot a lui Dan Gavrilescu. Ba mai mult, am aflat că după antrenamentul de luni s-a ajuns la vot în acest sens. Iar cei mai mulți jucători din lot, 20 din 28, au votat pentru excluderea lui Dan Gavrilescu. De ce? Lucrurile sunt greu de descâlcit și au rădăcini adânci.

Suporterii Olimpiei știu că Gavrilescu este un jucător talentat, cu reale calități fotbalistice, util echipei prin joc. Dar nu și prin comportament. El este un tip dificil, arțăgos și că, nu de puține ori, sare calul și-l ia gura pe dinainte. În acest sens sunt cunoscute derapajele lui anterioare, vezi bătaia cu Raul Ritli, ieșirile de pe facebook, escapadele nocturne etc. Acum este acuzat că a dezbinat echipa, că a spus că unii jucători complotează pentru schimbarea antrenorului Tiberiu Csik. Că e certăreț, că vorbește urât etc.

Toate la un loc au dus la o atmosferă tensionată în lot iar după meciul cu Metalul Reșița a izbucnit scandalul. Jucătorii nu au mai suportat, au mers la conducători și-au vărsat oful și, în cele din urmă, au votat pentru înlăturarea lui din lot.

„E o problemă internă. Noi ne dorim liniște în lot. Nu am luat deocamdată nicio decizie în ce privește excluderea unui jucător din lot. Așteptăm ca lucrurile să se limpezească, să se liniștească de la sine” ne-a declarat Dan Băbuț, președintele Olimpiei.

Contactat, antrenorul Csik nu a infirmat informațiile noastre. „Da, jucătorii au votat pentru excludere. Decizia finală va aparține însă conducerii clubului” a spus acesta. Totuși, noi am aflat că decizia a fost luată și că Gavrilescu a fost exclus din lot.

Pentru a afla părerea celui acuzat, am încercat să luăm legătura cu el, dar Gavrilescu nu a răspuns apelului nostru telefonic. La fel, căpitanul echipei, Marius Șuta a ocolit un răspuns, trimițându-ne la conducerea clubului.

Una peste alta, scandalul la Olimpia a izbucnit. Mingea este acum în terenul conducătorilor clubului. Ei, împreună cu antrenorii, trebuie să asigure liniștea în cadrul echipei. Dar nu cu jumătăți de măsură.

Sursa: Informația Zilei

Marius ANGHEL 19 Sep. 2013, 13:50 Seria 2
Pe aceeași temă