FC Olt vrea să repare cu Metalul startul ratat de play-off

Marius ANGHEL 25 Apr. 2014, 15:34 Seria 2
FC Olt vrea să repare cu Metalul** startul ratat de play-off

FC Olt Slatina a avut un parcurs reușit în sezonul regulat, care i-a adus, de pe locul patru, accederea printre cele mai puternice formații ale seriei. Debutul în play-off a fost dezastruos, slătinenii pierzând cu scorul de 4-1 meciul din deplasare cu CSU Craiova, la capătul unei evoluții slabe.

Pentru a emite pretenții, jucătorii divizionarei secunde slătinene trebuie să aibă alte prestații în meciurile rămase de disputat, lucru punctat de tehnicianul Dan Oprescu, imediat după eșecul din Bănie. „Ce am văzut, nu mi-a plăcut. Toată lumea știe că echipa noastră are o calitate primordială, atitudinea. Dacă vom aborda meciurile celelalte, ca pe acesta, va fi greu să obținem puncte. Nu meritam nimic la atitudinea pe care am avut-o”, declara Oprescu.

În primul joc de pe teren propriu, din cadrul play-off-ului, FC Olt Slatina primește vizita echipei Metalul Reșița. În sezonul regulat, cele două formații și-au împărțit punctele, fiecare trecându-și în cont victoria în meciul de acasă. Oaspeții vin, de asemenea, după un eșec, suferit pe terenul formației ASA Târgu Mureș, iar punctele puse în joc vor fi aprig disputate.

În tabăra slătineană sunt vechile probleme de lot. Atacantul Octavian Drăghici și fundașul central brazilian, Wallace da Silva, sunt accidentați.

FC Olt Slatina – Metalul Reșița se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”. Observatorul întâlnirii va fi Constantin Pintilie (Râmnicu Vâlcea). După jocul de pe teren propriu, din runda actuală, gruparea pregătită de Dan Oprescu va întâlni, în deplasare, Gloria Bistrița, echipă ce luptă pentru revenirea în Liga I. În retur, FC Olt Slatina a remizat, 0-0, pe Stadionul „Jean Pădureanu”.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 25 Apr. 2014, 15:34 Seria 2
Pe aceeași temă