FC Olt, meci capital cu FC Maramureș

20 Apr. 2012, 13:54 Seria 2
FC Olt,** meci capital cu FC Maramureș

Meci de importanță majoră pentru FC Olt Slatina. Pentru a păstra șanse la obiectiv, menținerea în eșalonul secund, gruparea pregătită de Dan Oprescu are nevoie de toate cele trei puncte în confruntarea cu FC Maramureș. Alb-vișiniii își dau examenul, sâmbătă, în fața propriilor suporteri, un alt rezultat în afara victoriei reprezentând un eșec.

Confruntare de totul sau nimic pentru FC Olt Slatina. Angrenată în lupta pentru supraviețuire, gruparea pregătită de Dan Oprescu nu își mai permite pași greșiți pentru a duce la îndeplinire obiectivul. Alb-vișiniii au mare nevoie de o victorie în meciul susținut în fața propriilor suporteri cu FC Maramureș, formație care vine după un succes obținut cu Alro. De la startul returului FC Olt Slatina nu a cunoscut gustul victoriei, înregistrând doar două remize cu Unirea Alba Iulia și Gaz Metan Severin. În confruntarea cu băimărenii revin trei titulari, Melcea, Bogdanovici și Dragalina fiind suspendați în etapa precedentă. Singura absență în tabăra alb-vișinie este cea a mijlocașului Norbert Polgar, eliminat în meciul cu UTA Arad.

„Dacă emitem ceva pretenții de Divizia B, nu avem voie să nu câștigăm”

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, așteaptă victoria din partea elevilor săi. Tehnicianul alb-vișiniilor consideră cele trei puncte vitale în lupta pentru supraviețuire.

„Orice alt rezultat în afara victoriei ar fi un eșec. Aștept să câștigăm meciul, până acum am găsit scuze că jucăm cu primele clasate… Vreau ca băieții să aibă mai multă încredere în ei. Cu siguranță lucrurile s-ar complica dacă nu obținem toate cele trei puncte. Dacă emitem ceva pretenții de Divizia B, nu avem voie să nu câștigăm acest meci, restul sunt doar vorbe ca să ne aflăm în treabă”, a declarat antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

FC Olt Slatina ocupă penultimul loc în clasamentul seriei, având doar 17 puncte acumulate. Partida cu FC Maramureș Universitar Baia Mare se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe stadionul Rapid din Piatra-Olt.

Sursa: Gazeta Nouă

Foto: Sergiu Daniel GIURGIU

20 Apr. 2012, 13:54 Seria 2
Pe aceeași temă