FC Olt, după puncte în Valea Domanului. „Trecem printr-o perioadă bună, trebuie să speculăm acest lucru”

Marius ANGHEL 13 Mar. 2015, 16:06 Seria 2
FC Olt, după puncte în Valea Domanului.**

Invincibilă în acest retur, FC Olt Slatina speră să continue seria rezultatelor pozitive pe terenul ocupantei locului secund, Metalul Reșița. Gruparea pregătită de Dan Oprescu a învins la scor, în tur, echipa din „Valea Domanului”.

Sigură de locul în play-off, FC Olt Slatina își propune, în meciurile rămase de disputat din cadrul sezonului regulat, să continue parcursul bun înregistrat în această a doua parte a campionatului.

Gruparea aflată sub comanda tehnicianului Dan Oprescu vine după cinci victorii consecutive, moralul în rândul jucătorilor fiind unul destul de ridicat. Metalul Reșița, formație situată pe locul secund, are un avans de cinci puncte față de gruparea slătineană. În debutul stagiunii de primăvară, echipa reșițeană, pregătită de Daniel Oprița, a înregistrat o victorie obținută greu, pe teren propriu, cu FC Bihor, în timp ce în deplasarea de la Olimpia Satu Mare a cedat punctele puse în joc. Prin urmare, adversara slătinenilor va face tot posibilul să recupereze punctele pierdute în runda precedentă, ceea ce va aduce un joc aprig disputat.

În tur, slătinenii i-au administrat o înfrângere severă formației reșițene, care în acel moment ocupa fotoliul de lider, scor 4-0, jucătorul decisiv fiind mijlocașul Ștefan Blănaru, care a reușit hattrick-ul.

Tehnicianul divizionarei secunde slătinene se așteaptă, de data aceasta, la un meci mult mai dificil. „Un meci mult mai greu ca în tur, atunci când ei au prins o zi mai slabă, dar noi trecem printr-o perioadă bună și trebuie să speculăm acest lucru. Sunt îngrijorat puțin de starea gazonului, din păcate în perioada aceasta terenurile nu se prezintă în condiții foarte bune”, a precizat antrenorul grupării slătinene, Dan Oprescu.

Bardu: „Suntem în play-off, iar asta ne obligă la mai mult”

Mijlocașul de bandă dreapta al celor de la FC Olt Slatina, Cristian Bardu, spune că obiectivul, după ce prezența în play-off a fost asigurată, este continuarea rezultatelor pozitive.

„Într-adevăr, suntem matematic în play-off, iar asta trebuie să ne motiveze, să ne oblige la mai mult. Toate echipele se vor mobiliza împotriva noastră, iar dacă nu suntem atenți, riscăm să ne facem de râs. Nu ne gândim neapărat la primele locuri, diferența față de Poli Timișoara este destul de mare, ne gândim să scoatem maximum la fiecare joc. Ca să te clasezi cât mai sus, trebuie să-ți propui cât mai mult. Mergem la Reșița cu gândul de a câștiga, dacă nu vom reuși, important este să nu pierdem”, a declarat Bardu.

Acesta se așteaptă la un joc dificil, cu atât mai mult cu cât adversara vine după eșecul suferit cu Olimpia Satu Mare. „Va fi un meci greu, asta și din cauza terenului, dar trebuie să de adaptăm. În plus, Metalul Reșița are o echipă valoroasă, nu întâmplător e pe locul al doilea”, a mai spus mijlocașul.


Metalul Reșița – FC Olt Slatina se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul „Mircea Chivu”. După deplasarea din „Valea Domanului”, gruparea pregătită de Dan Oprescu va întâlni, pe teren propriu, în cadrul intermediarei programate miercuri, FC Bihor, formație situată în zona inferioară a clasamentului.

Slătinenii vor mai juca, în deplasare, cu Olimpia Satu Mare, iar în ultima runda a sezonului regulat vor întâlni, pe 28 martie, pe Stadionul „1 Mai”, aspiranta la Liga I, ACS Poli Timișoara.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 13 Mar. 2015, 16:06 Seria 2
Pe aceeași temă