FC Olt, duel important în lupta pentru supraviețuire

04 May. 2012, 14:46 Seria 2
FC Olt,** duel important în lupta pentru supraviețuire

FC Olt Slatina se află în fața unui meci extrem de important în lupta pentru menținerea în eșalonul secund. Gruparea pregătită de Dan Oprescu întâlnește, în deplasare, Mureșul Deva, formație care încă mai speră că poate evita retrogradarea. Un eventual succes al alb-vișiniilor le-ar crește semnificativ șansele supraviețuirii.

Deasupra liniei retrogradării, FC Olt Slatina are nevoie de o victorie în deplasarea de la Mureșul Deva, formație care nu a cunoscut gustul unui rezultat pozitiv în acest retur. Un eventual succes ar aduce liniștea în tabăra grupării pregătite de Dan Oprescu, cele trei puncte puse în joc consolidându-i locul. Misiunea alb-vișiniilor nu este deloc ușoară, celelalte contracandidate în lupta pentru evitarea retrogradării obținând greu punctele cu Mureșul Deva, un exemplu recent fiind CSM Râmnicu Vâlcea, care s-a impus în minutule de prelungire. Antrenorul formației hunedorene, Ioan Petcu, mai speră încă în salvarea de la retrogradare.

„Noi sperăm să ne salvăm. Avem un meci greu cu FC Olt, dar mai sunt șase etape în care se poate întâmpla orice. Cădem fizic din minutul 50-60, suntem obligați să ne bazăm numai pe noroc. Trebuie să câștigăm cu FC Olt”, declara tehnicianul celor de la Mureșul Deva, după eșecul cu Alro Slatina.

„Este un meci important”

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, consideră partida extrem de importantă în lupta pentru supraviețuire.

„Este un meci important, cu siguranță dacă vom câștiga vom lua o opțiune serioasă pentru salvarea de la retrogradare. Din punctul meu de vedere, nu pare un joc ușor, Mureșul Deva a pierdut foarte greu, în ultimele minute, meciurile cu Juventus București și CSM Râmnicu Vâlcea. Avem trei suspendați, Chiriță, Bancu, Lengyel, și ușoare probleme medicale”, a declarat antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

Meciul se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe stadionul Cetate din Deva.

Sursa: Gazeta Nouă

04 May. 2012, 14:46 Seria 2
Pe aceeași temă