FC Olt, duel cu echipa lui Gică Popescu! „E foarte important ca arbitrajul să fie corect”

14 Oct. 2011, 14:36 Seria 2
FC Olt, duel cu echipa lui Gică Popescu!**

După victoria obținută în runda precedentă cu Luceafărul Oradea, FC Olt Slatina se duelează cu o altă nou-promovată. Gruparea pregătită de Dan Oprescu, întâlnește, în deplasare, formația Chindia Târgoviște.

După succesul obținut etapa trecută, în fața propriilor suporteri, cu Luceafărul Oradea, FC Olt Slatina încearcă să revină cu puncte de pe terenul formației finanțate de fostul internațional Gică Popescu, Chindia Târgoviște, la cârma căreia se află viitorul șef al CCA, Ion Crăciunescu.
Adversara de duminică a alb-vișiniilor a fost acuzată că beneficiază de arbitraj preferențial, în victoria cu Alro de la Slatina, conducerea aluminiștilor contestând golul anulat de centralul întâlnirii.

Întrebat dacă se teme de arbitraj, antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu, a declarat: „Este foarte important ca arbitrajul să fie corect, sunt încă foarte multe rezultate influențate de decizii greșite ale arbitrilor, sper ca în acest meci să nu se întâmple, asta pe de o parte. Pe de altă parte, ar trebui, mai ales antrenorii, să ne vedem de jocul echipelor și să ne intereseze mai puțin arbitrajele”, a precizat Dan Oprescu.

„Atitudinea din meciul cu Luceafărul sper să se regăsească și la Târgoviște”

După promovarea cu Alro obținută la Târgoviște, Dan Oprescu revine în orașul dâmbovițean, de data aceasta alături de FC Olt Slatina.
Tehnicianul grupării alb-vișinii speră ca jucătorii săi să aibă aceeași atitudine ca în runda precedentă, astfel încât să fie obținut un rezultat pozitiv.

„Într-adevăr, am amintiri frumoase de la Târgoviște, unde am promovat cu Alro în Liga a II-a, sper ca și acum să-mi poarte noroc orașul și să ne întoarcem cu cel puțin un punct. Atitudinea din meciul cu Luceafărul Oradea sper să se regăsească și la Târgoviște. Este posibil să pierzi, este posibil să câștigi, dar măcar să fii cu conștiința împăcată că ai făcut tot posibilul”, a declarat Dan Oprescu.

Partida se va disputa, duminică, cu începere de la ora 13.00 pe stadionul „Eugen Popescu”. Meciul va fi arbitrat de o brigadă condusă la centru de Adrian Stănescu (Popești Leordeni), ajutat la cele două tușe de Daniel Ciocănea (Sibiu) și Joszef Peter (Sf. Gheorghe).
Observatorii partidei sunt Marian Ezaru (Craiova) și Vasile Filimon (București). Arbitrul de rezervă delegat este Marius Baston (București).

Sursa: Gazeta Nouă

14 Oct. 2011, 14:36 Seria 2
Pe aceeași temă