FC Olt caută victoria cu Unirea Alba Iulia

09 Sep. 2011, 16:30 Seria 2
FC Olt caută victoria** cu Unirea Alba Iulia

După două deplasări dificile în care a dat piept cu fostele divizionare A, Gloria Bistrița și FC Timișoara, gruparea FC Olt Slatina întâlnește, în fața propriilor suporteri, formația Unirea Alba Iulia. Obiectivul echipei aflate sub comanda lui Dan Oprescu este obținerea celor trei puncte puse în joc.

Prestațiile reușite în confruntările cu echipele cu tradiție în fotbalul românesc dau speranțe într-un joc bun și un rezultat pe măsură în disputa cu Unirea Alba Iulia. Gruparea pregătită de Dan Oprescu urmărește obținerea celor trei puncte puse în joc în confruntarea de pe teren propriu cu ardelenii. Misiunea alb-vișiniilor nu va fi deloc ușoară, adversarii venind motivați pentru confruntarea cu FC Olt Slatina.

„Știu că FC Olt este alcătuită din jucători tineri, dar sunt ambițioși și dornici de afirmare, condiții în care nu vom avea deloc o partidă simplă. Cu toate că au jucat în 10 oameni o bună parte a întâlnirii din runda trecută de la Timișoara, au pierdut doar cu scorul de 1-0, deci trebuie să fim foarte atenți și în niciun caz să încercăm să-i privim de sus”, a declarat antrenorul celor de la Unirea Alba Iulia, Stelu Gherman.

Oprescu: „Avem nevoie de cele trei puncte”

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, este interesat în primul rând de punctele puse în joc, acesta declarând că aspectul jocului contează mai puțin.

„Este foarte important să câștigăm cele trei puncte, prin urmare mă interesează mai puțin aspectul jocului, ci rezultatul. Avem nevoie de puncte după cele două înfrângeri. Sunt convins că adversarii își iau măsuri după prestațiile avute în partidele precedente, însă oricum toate meciurile erau grele dinainte, iar acum cu atât mai mult”, a declarat Oprescu.

Meciul se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe stadionul Rapid din Piatra-Olt. Partida va fi arbitrată de o brigadă de arbitri condusă la centru de Ovidiu Oprea (Ploiești), ajutat la cele două tușe de Iulian Szekely și Ionuț Cîmpeanu, ambii din Cluj-Napoca. Observatorii întâlnirii sunt Adrian Rămureanu (București) și Vasile Balas (Reșița). Arbitrul de rezervă desemnat pentru acest meci este Viorel Coacă (Pitești).

Sursa: Gazeta Nouă

09 Sep. 2011, 16:30 Seria 2
Pe aceeași temă