FC Olt are probleme în defensivă contra Vâlcei

15 Nov. 2011, 15:53 Seria 2
FC Olt are probleme în defensivă** contra Vâlcei

Antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu, se confruntă cu probleme de lot pentru meciul de pe teren propriu cu CSM Râmnicu Vâlcea, echipă aflată și ea în lupta pentru evitarea retrogradării.

Tehnicianul grupării alb-vișinii nu va putea conta pe serviciile a doi jucători de bază în angrenajul echipei. Fundașul central Cristian Preda și fundașul dreapta Daniel Bogdanovici vor absenta în meciul cu formația vâlceană, cei doi fiind suspendați pentru cumul de cartonașe galbene.

Niță și Chirea s-au despărțit de FC Olt

Împrumutați înainte de debutul sezonului de la colega de serie Gaz Metan Severin, până în vară, jucătorii Cătălin Niță și Ionuț Chirea și-au reziliat contractele cu FC Olt Slatina.

Colaborarea s-a încheiat pe cale amiabilă, cei doi jucători dorindu-și să evolueze mai mult, și asta pentru că la gruparea alb-vișinie aveau statut de rezerve. Despărțirea s-a produs în săptămâna premergătoare partidei din deplasare cu Arieșul Turda.

„Sunt jucători buni, dar venind târziu nu au reușit să se adapteze așa cum trebuie. Băieții ar fi vrut să joace mai mult, este și normal, li s-au reziliat de comun acord contractele”, a precizat antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

În timp ce mijlocașul Cătălin Niță a evoluat în câteva meciuri, atacantul Ionuț Chirea nu a bifat niciun minut sub tricoul grupării alb-vișinii. Cei doi jucători mai au contract cu Gaz Metan Severin pe un sezon și jumătate.

Sursa: Gazeta Nouă

15 Nov. 2011, 15:53 Seria 2
Pe aceeași temă