FC Maramureș riscă excluderea din Liga a II-a!

Marius ANGHEL 21 May. 2013, 19:11 Seria 2
FC Maramureș** riscă excluderea din Liga a II-a!

Rămasă fără o echipă de juniori, după ce Comisia de Disciplină a FRF a sancționat clubul FC Maramureș Universitar Baia Mare cu excluderea juniorilor A, divizionara secundă băimăreană își pierde, implicit, dreptul de participare în Liga a II-a.

Comisia de Disciplină a FRF a sancționat clubul FC Maramureș Universitar Baia Mare, în sedința din 15.05.2013, cu excluderea din Campionatul Național de Juniori A. Conform articolului 34, alineatul 3.1 litera a, din ROAF, pentru a avea drept de participare în campionatul de seniori, cluburile de Liga I și a II-a au obligația să participe cu minimum cinci echipe de juniori.

Prin urmare, nemai având numărul de echipe de juniori, înseamnă că FC Maramureș Universitar Baia Mare și-a pierdut dreptul de a participa în Liga a II-a. În acest sens, mai multe cluburi de Liga a II-a au sesizat Federației acest aspect.

De asemenea, potrivit articolului 39, alineatul 3, secretarul general trebuia să sesizeze Comisia de Disciplină a FRF, și să decidă în regim de urgență.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 21 May. 2013, 19:11 Seria 2
Pe aceeași temă