FC Drobeta a suferit cea mai drastică înfrângere a sezonului

03 May. 2009, 17:36 Seria 2
FC Drobeta a suferit** cea mai drastică înfrângere a sezonului

Deși doar un succes o mai menținea în cărțile promovării, echipa severineană a pierdut lamentabil la Lupeni, scor 2-5. FC Drobeta mai fusese învinsă în acest sezon o singură dată la trei goluri diferență, când n-a reușit să marcheze la Alba Iulia, în etapa a V-a, iar de la revenirea în eșalonul secund nu mai primise în niciun alt meci cinci goluri.
 

 

Practic, în acest retur FC Drobeta a avut nevoie de cinci jocuri pentru a marca pe teren advers, interval mult prea mare pentru o echipă care încheiase turul pe locul secund și care dădea semne că are forța să atace promovarea.
 


„Am primit două goluri în prelungiri, dar scorul e mult prea mare dacă ținem cont de raportul ocaziilor. Dar, așa se întâmplă când primești goluri numai pe greșeli personale”, a spus președintele – antrenor Vasile Mănescu, după ce FC Drobeta nu marcase în retur la FC Internațional Curtea de Argeș (0-0), ACU Arad (0-2), CSM Rm. Vâlcea (0-1) și Dacia Mioveni (0-2).
 

 

Cele două goluri de la Lupeni au fost opera atacanților Dacian Bîrză și Cristian Jenaru, ambii fiind la primele reușite din retur. Dacă Bîrză nu mai marcase din etapa a doua, când a izbutit dubla cu FC Internațional Curtea de Argeș (4-0), Jenaru punctase ultima dată în runda a XII-a, scor 1-0 cu Arieșul Turda.
 

 

Sezonul trecut, în mandatul lui Marian Bucurescu, FC Drobeta primise cele mai multe goluri, patru la număr, la Jiul Petroșani (4-1), Unirea Alba Iulia (4-0) și CSM Rm. Vâlcea (4-0).

 

 

articol scris de Mircea OGLINDOIU

 

03 May. 2009, 17:36 Seria 2
Pe aceeași temă