FC Drobeta a mai făcut o victimă la Motru

08 Nov. 2008, 16:31 Seria 2
FC Drobeta a mai făcut o victimă la Motru

Deși în etapa a 14-a au încasat primul gol din exilul de la Motru, elevii pregătiți de Iulian Mihăescu au trecut și de Jiul Petroșani, scor 2-1, după ce în precedentele partide susținte pe terenul din județul Gorj dispuseseră de Dacia Mioveni (2-0), Minerul Lupeni (1-0) și Arieșul Turda (1-0).

FC Drobeta a rămas astfel neînvină în meciurile de acasă de la promovarea în Liga a II-a, interval în care a înregistrat 18 victorii și 6 remize în cele 24 de jocuri din campionat.

Cu Jiul Petroșani, severinenii au condus cu 2-0, prin reușitele lui Aurel Amzucu (65) și Nicușor Poenaru (69), după care, în minutul 80, mijlocașul stânga Cornel Gheți a devenit primul jucător care a marcat, la Motru, în poarta echipei mehedințene. “Chiar dacă au evoluat la Motru, jucătorii au înțeles că meciurile sunt considerate ca fiind acasă și s-au mobilizat. În campionat, echipa e neînvinsă pe propriul teren de la promovarea în Liga a II-a și intenționăm să încheiem și cel de-al doilea sezon fără înfrângere acasă”, a spus președintele executiv Vasile Mănescu. Peste două săptămâni, severiennii vor susține ultimul meci din tur la Motru, cu CS Mechel Câmpia Turzii.

Dacă ediția precedentă, la finele căreia s-a clasat pe locul cinci, obținuse 13 victorii și 4 remize la Tr. Severin, în actualul sezon, FC Drobeta a disputat meciurile cu FC Internațional Curtea de Argeș (4-0), ACU  Arad (1-1) și CSM Rm. Vâlcea (1-1) tot la malul Dunării, după care s-a mutat la Motru pentru ca suprafața de joc a stadionului „Municipal” să poate fi înlocuită. În prezent, oltenii se află pe șase, la doar trei puncte de promovare.

Mircea OGLINDOIU

08 Nov. 2008, 16:31 Seria 2
Pe aceeași temă