FC Drobeta a intrat deja în vacanță

02 Dec. 2008, 17:00 Seria 2
FC Drobeta a intrat deja în vacanță
După ce au încheiat turul pe locul secund, elevii pregătiți de Iulian Mihăescu nu au mai fost chemați la antrenamente și vor avea șase săptămâni de pauză. Conducerea tehnică și administrativă a decis să le dea liber jucătorilor mai devreme, urmând ca în această perioadă să fie stabilită data și locul cantonamentului, dar și soluții pentru întărirea lotului.

Prima opțiune pentru efectuarea stagiul de pregătire centralizată rămâne tot Serbia, la Donji Milanovac, iar la capitolul achiziții se dorește, în primul rând, aducerea unui atacant percutant.

În urmă cu un an, FC Drobeta pregătită de Marian Bucurescu se poziționa pe șapte la jumătatea campionatului, cu minus unu în clasamentul adevărului și la 16 puncte în spatele liderului FC Argeș. Acum, severinenii se află pe locul doi, cu plus șapte la adevăr și la doar trei puncte de Unirea Alba Iulia.

„Acest loc ne obligă să avem un parcurs la fel de reușit și în retur”, a precizat antrenorul Iulian Mihăescu, adus în vară la malul Dunării să-l înlocuiască pe Marian Bucurescu, căruia nu i-a mai fost prelungit contractul.

 

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

 
02 Dec. 2008, 17:00 Seria 2
Pe aceeași temă