FC Caransebeș și-a prezentat noul staff. Trei foști colaboratori ai Ceahlăului se află printre cele opt nume

De două zile, clubul FC Caransebeș 1913 are o nouă echipă de conducere, care s-a înțeles cu Consiliul Director al clubului gugulan în vederea încheierii unui contract de sponsorizare și, în paralel, a unuia de management, actele urmând să fie semnate, cel mai probabil, în cursul săptămânii viitoare.

Noul manager general al clubului este Mugurel Ilisei (foto mic 1), fost arbitru, impresar și, în perioada 2013-2014, manager sportiv la FC Vaslui, unde a construit o echipă care s-a bătut la titlu. El l-a adus în România pe Adailton și l-a reprezentat pe atacantul italian Federico Piovaccari. „Vom aduce la Caransebeș un sponsor tehnic, echipament sportiv, firma «Onze»”, ne-a declarat Mugurel Ilisei.

Mai jos vă prezentăm întreg staff-ul, tehnic și administrativ, al echipei FC Caransebeș:

Dorin Micșa va rămâne în continuare președintele clubului gugulan.

Ricardo Ronca este noul team-manager. El a îndeplinit aceeași funcție la cluburile Lazio Roma și Salernitana și a fost director general la Ceahlăul Piatra Neamț.

Gabriel Țurcaș rămâne în continuare organizator de competiții în cadrul clubului gugulan.

De marketing în cadrul clubului FC Caransebeș se va ocupa Stelian Dombici, fost director de marketing la clubul Ceahlăul Piatra Neamț.

Antrenor principal este Giovanni Pissano (foto mic 2), fost atacant la Salernitana și Genoa, cu peste 200 de goluri marcate la nivel profesionist în Italia. A mai pregătit juniorii de la Salernitana, iar în campionatul 2014-2015 a fost antrenorul clubului CS Balotești.

Sandro Fantoni este antrenor secund și preparator fizic. El a lucrat doi ani cu Giuseppe Materazzi în China, iar în Italia a activat la Bari, Viareggio, Ravenna și Salernitana, în ultimul an fiind preparator fizic la Ceahlăul Piatra Neamț, împreună cu Ze Maria.

Dan Doran, fostul portar de la Caromet, Autocatania, Scorilo și apoi antrenor secund și cu portarii la FC Caransebeș, cel care s-a ocupat în ediția trecută de campionat cu pregătirea goalkeeperilor, va rămâne antrenor cu portarii la echipa din Liga 2.


 

În altă ordine de idei, echipa gugulană va susține primul meci amical din perioada de pregătire sâmbătă, 1 august, la ora 11:00, pe stadionul Municipal din Parcul Teiuș, în compania echipei de Liga a IV-a Ripensia Timișoara.

Articol scris de Adrian CRÂNGANU

Pe aceeași temă