FC Bihor joacă finala, Dinamo a vandalizat vestiarul

17 Jun. 2009, 20:22 Seria 2
FC Bihor joacă finala, Dinamo a vandalizat vestiarul

Pe stadionul Iuliu Bodola, FC Bihor a făcut un meci mare și a învins cu scorul de 3-0, prin dubla reușită de Ardelean și golul semnat de Florin Pop. Bihorenii s-au calificat în finala campionatului național de juniori A.

 

FC Bihor a făcut o primă repriză magistrală. În minutul 5, Ardelean a marcat după o minge respinsă de portar, după reluarea cu capul a lui Florin Pop. În minutul 28, o acțiune a aceluiași Florin Pop s-a încheiat cu o pasă perfectă pentru Răzvan Ardelean, care a preluat și l-a „executat” pe portarul dinamovist.

 

În prelungirile primei reprize, Florin Pop avea să-și definitiveze opera cu un demi-vole din cădere, stabilind scorul final încă de la pauză: 3-0. Dinamoviștii au acuzat șocul, iar pe tunelul ce duce la vestiare i-au agresat pe jucătorii orădeni Teșan și Novak, devastând apoi și vestiarul. Unul dintre jucătorii dinamoviști și-a dat gehetele jos lovindu-i pe jucătorii orădeni prinși la mijloc, pe tunel, de către bucureșteni. „Vă dați seama dacă aici au procedat așa, ce s-a întâmplat la meciul tur”, a spus antrenorul echipei orădene Gheorghe Silaghi.

 

Finala competiției se va disputa sâmbătă seara, de la ora 20, la Mogoșoaia. FC Bihor va întâlni învingătoarea dublei Steaua – CFR Cluj, în tur, steliștii impunându-se la Cluj, cu 4-3.
 

 

FC Bihor – Dinamo 3-0 (3-0)

 Au marcat: Ardelean 5, 28 și Fl. Pop 45+1
 

FC Bihor: D. Paul – Huiduc, Ș. Pop, Miheș, F. Molnar – Teșan (57 Iancu), Butuc, Floruț, Fl. Pop – Novak, R. Ardelean.
Antrenor: Gheorghe Silaghi

Dinamo: C. Ion – Cr. Stan (40 Cazacu), Topor, M. Ioniță, Pahomi – Pavăl, Andrei, Ciobai, Fl. Anton (63 Lekic) – Voican (68 Fl. Lazăr), Bădăuță.
Antrenor: Marin Dragnea
 
Arbitri: Claudiu Ștefănuți – Mihai Marica, Mihai Ungur (toți din Bistrița).

 

 

Sursa: Bihoreanul.ro

 

17 Jun. 2009, 20:22 Seria 2
Pe aceeași temă