„Fanii sunt importanți, dar mai importantă e echipa”

Vlad MĂCICĂȘAN 23 Apr. 2009, 16:31 Seria 2

Dorinel Munteanu a fost prezentat astăzi în cadrul unei conferințe de presă ca antrenor principal al Universității Cluj. Tehnicianul consideră că fanii sunt importanți, dar prioritatea sa este echipa. El a spus că va avea o discuție cu suporterii pentru a lămuri lucrurile, aceștia fiind nemulțumiți că Dorinel a părăsit în tur Clujul pentru a antrena în Ghencea.

 

"Fanii sunt importanți, dar mai importantă e echipa. O să am o discuție și cu ei, le înțeleg supărarea, dar eu am venit aici pentru că aveam o datorie morală și nu pentru bani. Sper să încurajeze echipa, numai ei decid cum o să mă trateze pe mine.

Nu știu ce s-a întâmplat de când am plecat. Nu vreau să vorbesc despre ce a făcut Mihali la echipă. Sper să imprim mai multă lucididate, încredere și determinare jucătorilor.

Perioada la Steaua a fost una nefastă pentru mine și regret, acum, că am plecat", a spus Munteanu

 

"Neamțul" va sta pe banca tehnică a Universității la meciul cu Dacia Mioveni ca antrenor principal, conducerea clubului depunând la Federația Române de Fotbal reziliarea contractului cu fostul antrenor, Gheorghe Mihali.

Vlad MĂCICĂȘAN 23 Apr. 2009, 16:31 Seria 2
Pe aceeași temă