Echipa severineană începe curățenia

18 Jun. 2009, 18:51 Seria 2
Echipa severineană începe curățenia

După ce atacantul Marius Ene își reziliase deja contractul, FC Drobeta a mai renunțat după încheierea campionatului la fundașul Paul Curteanu și la vârful sârb Dusan Popovic, în timp ce portarul basarabean Dan Pînzaru și jucătorul de profil ofensiv Bogdan Aldea, aflați și ei la finalul contractului scadent după de șase luni, au șanse mici să mai rămână la malul Dunării. De altfel, Pînzaru nu va mai avea status de junior din campionatul următor și pare să nu mai intre în vederile conducerii din moment ce a fost doar rezerva lui Alin Barbu în ultimele cinci etape, iar Aldea ar vrea să-și continue cariera în străinătate.

 

 

Dintre cei cinci jucători aduși pentru returul campionatului recent încheiat, Aldea a jucat cel mai mult, în zece meciuri bifate marcând și trei goluri, în timp ce Curteanu a evoluat în total doar 61 de minute în partidele pierdute la ACU Arad (0-2) și Câmpia Turzii (1-3), iar Popovic a rămas pe teren numai 32 de minute în jocul cu FC Târgoviște.

 

„În următoarele două săptămâni voi putea da un răspuns. Dacă va fi să am oferte doar din Liga a II-a, atunci aș prefera să rămân la Drobeta. M-am simțit bine aici și am avut parte de liniște. Eu am revenit pe teren după o lungă accidentare, dar conducerea m-a înțeles. Acum, contractul mi-a expirat și ne-am despărțit în condițiile amiabile. A rămas să mai vorbim. Aștept și eu oferta Drobetei, dar aș vrea să revin în Liga I sau să plec în străinătate”, a spus Aldea, care în iarnă își reziliase contractul cu Unirea Urziceni.

 

 

Atacantul care a debutat în Divizia A la Dinamo București a infirmat zvonurile conform cărora ar fi dorit de UTA: „Pe mine nu m-a căutat nimeni de la Arad. La fel s-a întâmplat și cu FC Târgoviște, unde am citit doar din presă că sunt dorit acolo.”

 

 

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

18 Jun. 2009, 18:51 Seria 2
Pe aceeași temă