Deva nu e afectată de criză

07 Jan. 2009, 15:47 Seria 2
Deva nu e afectată de criză

Antrenorul Mureșului Deva, Gheorghe Barbu (foto), asigură că gruparea de sub Cetate nu este afectată de criza economică mondială iar elevii săi dispun de toate condițiile pentru a face performanță.

 

"Avem stabilitate financiară la club. Fotbaliștii sunt cu salariile la zi, au asigurate trei mese zilnice iar cei care nu sunt din Deva beneficiază de cazare gratuită în apartamente din oraș, clubul achitându-le inclusiv utilitățile. Nu au nicio grijă. Principala preocupare a jucătorilor este să fie conștiincioși la antrenamente și să obțină rezultate pozitive în campionat", a spus Barbu.

 

În tur 18 jucători din lotul Mureșului proveneau din localități din afara județului Hunedoara.

 

Mureșul Deva a încheiat prima parte a campionatului pe locul 13, cu 21 de puncte în Seria a II-a și un deficit de șase puncte la "adevăr", dar tehnicianul crede că echipa are forță ca în retur să urce în clasament, să evite retrogradarea.

 

"Va conta enorm caracterul jucătorilor dar și cum va reacționa grupul. Dacă ei vor înțelege situația și vor juca, vom avea rezultate, dacă nu, ne va fi mai greu. Nu iau în calcul varianta ca Mureșul să retrogradeze. Sunt multe alte echipe mai slabe ca aceasta", crede Barbu.
Fotbaliștii Mureșului Deva și-au reluat antrenamentele la începutul acestei săptămâni iar până pe 23 ianuarie, când vor pleca la Sinaia pentru un cantonament centralizat de 10 zile, se vor pregăti pe plan local.
 

 

Articol scris de Sami Tamaș

 

07 Jan. 2009, 15:47 Seria 2
Pe aceeași temă