Decimată pentru meciul de la Timișoara, Unirea tot vrea să încurce liderul. Ce spune Bona despre Elek, fostul său elev

Marius ANGHEL 17 Apr. 2015, 16:34 Seria 2
Decimată pentru meciul de la Timișoara, Unirea tot vrea să încurce liderul.** Ce spune Bona despre Elek, fostul său elev

În cadrul etapei cu numărul 3 din play-off, Unirea Tărlungeni va juca sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare, cu liderul din Seria a II-a, ACS Poli Timișoara. În precedentele două meciuri din acest campionat, întâlnirile dintre Uni­rea și Timișoara au fost extrem de disputate. La Timișoara, Cânu a adus golul victoriei cu 1-0, în minutul 30, dar elevii lui Dan Bona au dat o replică bună, având și o bară, la șutul lui Marcăș. În meciul retur disputat la Tărlungeni, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1 (go­luri: Forika în minutul 49, respectiv Keita în minutul 21), Belu ratând un penalti pentru bă­nă­țeni pe finalul jocului.

„Avem probleme de lot pentru acest joc, pentru că Răzvan Dâlbea este suspendat, iar Marcăș, Iaru și Mir­cescu sunt accidentați. Chiar și așa noi vrem să dăm o replică cât mai bună celor de la Ti­mi­șoara”, a spus Dan Bona.

Referitor la întâlnirea cu Robert Elek, fostul golgheter al bra­șo­venilor, care în această primăvară a semnat cu Timișoara, Bona a spus că „Elek a fost unul dintre cei mai importanți jucători, de care am fost nevoiți să ne despărțim din cauza problemelor financiare cu care se confruntă clubul. L-am antrenat pe Elek și la Corona și la Tărlungeni, astfel că îl cunosc foarte bine. Este un atacant valoros, care și-a dovedit cla­sa și la Timișoara”.

Remiza obținută etapa trecută, scor 2-2 cu Metalul Reșița, a adus vești bune în tabăra celor de la Unirea Tărlungeni, care au fost recompensați pentru parcursul foarte bun din acest retur. Chiar dacă jucătorii au încasat sume modice, faptul că cei din jurul echipei au găsit resurse pentru a nu-i lăsa pe fotbaliști fără bani de Paște este de apreciat.

Sursa: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 17 Apr. 2015, 16:34 Seria 2
Pe aceeași temă