Debut cu victorie la UTA pentru Roman. „Sper să am mai multe șanse de acum încolo, ne așteaptă un mini-campionat frumos”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 04 Apr. 2016, 18:00 Actualizat: 04 Apr. 2016, 18:01 Seria 2
Debut cu victorie la UTA pentru Roman.  „Sper să am mai multe șanse de acum încolo, ne așteaptă un mini-campionat frumos”

În cel de-al șaselea meci oficial al anului, staff-ul tehnic utist a apelat și la singura achiziție a iernii. Alin Roman l-a înlocuit pe Ciprian Rus în minutul 64 al confruntării dintre UTA și Unirea Tărlungeni, aducându-și aportul forcingul de final ce a produs și golurile victoriei.

Fostul international de tineret a evoluat în spatele singurului vârf, Marius Curtuiuș și s-a simțit destul de bine, mai ales că: „Acela este postul meu de bază, acolo am jucat mai mereu în cariera mea, fie că în fața mea erau unul sau doi atacanți  În primul rând, mă bucur că a câștigat echipa, iar în al doilea, că am reușit și eu să debutez. Sper să prind cât mai multe minute de acum încolo, să-i conving pe antrenori că merit să joc mai mult. Deocamdată, mă bucur că azi mi-au dat 30 de minute bune și că jocul s-a îmbunătățit puțin jocul după schimbările făcute, cu mine, Mitruț (n.a. Copil) și Denis (n.a. Man). Am avut multe ocazii, au avut și ei ceva, am avut și putin noroc, dar acesta face parte din fotbal”, a spus mijlocașul de 22 de ani la finalul disputei cu brașovenii.

Roman spune că echipa sa are datoria să se bată pentru primele locuri și în continuare. „Sperăm mult de la play-off-ul acesta, vrem să ne clasăm cât mai sus. Nu avem un obiectiv concret, obiectivul era să intrăm în play-off, de acum încolo depinde doar de noi dacă putem și ne dorim mai mult. Va fi un mini-campionat foarte frumos pentru toată lumea, mai ales pentru copii, dar și pentru cei tineri ca mine, cu meciuri televizate și jocuri tari. Sper să prind cât mai multe minute pentru UTA, o echipă frumoasă, de tradiție, care nu poate să se mulțumească cu puțin”, a adăugat fostul fotbalist al lui FC Caransebeș, născut la Timișoara.

Text și foto: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 04 Apr. 2016, 18:00 Actualizat: 04 Apr. 2016, 18:01 Seria 2
Pe aceeași temă