Datoria către stat, prioritatea conducerii

Publicat: 07 Jul. 2009, 17:34 Actualizat: 07 Jul. 2009, 17:36 Seria 2
Datoria către stat,  prioritatea conducerii

Utiștii au revenit din vacanță, antrenamentele au fost reluate încă de luni seară, cantonamentul a fost bătut în cuie și au fost stabilite datele pentru meciurile amicale solicitate de corpul tehnic condus de Ionuț Popa. În paralel, conducătorii clubului lucrează la bugetul pentru sezonul 2009-2010, prioritatea Bătrânei Doamne fiind, conform președintelui Giovanni Catanzariti, datoria către stat în valoare de 230.000 de euro.

 

„Cel mai important lucru, din punctul meu de vedere, este să scăpăm de datoria către bugetul statului. Eu vreau să începem noul campionat fără nici o datorie către stat. Ă‚sta este obiectivul meu de acum. Dacă reușim să plătim datoria la stat, automat vom putea să beneficiem de sprijinul pe care ni l-au promis autoritățile locale”, a declarat președintele clubului UTA.

 

Giovanni Catanzariti nu-și face mari probleme pentru bugetul necesar desfășurării activității, ceea ce presupune transferuri, cantonament, deplasări, salarii etc, fiind preocupat doar de acea datorie către stat.

 

„Am reușit să fac rost de-o parte din banii necesari pentru plata datoriilor către stat. Acum aștept revenirea în țară a domnului Sandu Ion, care mi-a spus că acoperă o parte din datoria către stat, cu condiția să mai vină cineva cu bani, pentru cealaltă parte. Așa cum am spus, o parte din bani îi avem, să vedem ce se întâmplă în aceste zile”, a declarat Giovanni Catanzariti.
 

 

Articol scris de Sebastian Șiclovan

 

Publicat: 07 Jul. 2009, 17:34 Actualizat: 07 Jul. 2009, 17:36 Seria 2
Pe aceeași temă