Dan Ignat: „Să ne menținem pe locul doi”

Publicat: 13 Jan. 2009, 16:32 Actualizat: 13 Jan. 2009, 17:29 Seria 2
Dan Ignat: „Să ne menținem pe locul doi”

După ce a făcut parte din lotul care în vara lui 2007 promova echipa severineană în eșalonul secund, fundașul central vrea ca FC Drobeta să-și păstreze actuala poziție secundă și după etapa a 34-a.

 

„Îmi doresc să ne atingem obiectivul la vară, pentru că vreau să joc cu echipa din orașul natal în Liga I”, a spus Dan Ignat.

 

Alături de căpitanul Cătălin Trofin, integralist de altfel pe parcursul turului, Ignat este singurul component care a prins de fiecare dată lotul, chiar dacă în primele patru etape s-a aflat doar pe banca de rezerve. De la meciul cu Unirea Alba Iulia, fotbalistul de 22 de ani nu a mai ratat niciun minut până la sfârșitul primei părți a sezonului, interval în care a și marcat golul egalizator cu CSM Rm. Vâlcea, din runda a șasea.

 

După 1108 minute jucate, fostul component al loturilor naționale de juniori a făcut o scurtă caracterizare a primei părți a campionatului.

 

„Deși au existat și unele sincope, a fost un tur reușit pentru echipă, deîndată ce am terminat pe doi. E adevărat că nu prea ne-am regăsit în câteva etape, dar pe finalul turului am revenit la forma din vară și am urcat pe locul secund”, a spus severineanul Ignat. Acesta vede ca principale contracandidate, în ordine, Unirea Alba Iulia, Internațional Curtea de Argeș, CSM Rm. Vâlcea și UTA.

 

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Publicat: 13 Jan. 2009, 16:32 Actualizat: 13 Jan. 2009, 17:29 Seria 2
Pe aceeași temă