Dan Ignat: „Să ne menținem pe locul doi”

13 Jan. 2009, 16:32 Seria 2
Dan Ignat: „Să ne menținem pe locul doi

După ce a făcut parte din lotul care în vara lui 2007 promova echipa severineană în eșalonul secund, fundașul central vrea ca FC Drobeta să-și păstreze actuala poziție secundă și după etapa a 34-a.

 

„Îmi doresc să ne atingem obiectivul la vară, pentru că vreau să joc cu echipa din orașul natal în Liga I”, a spus Dan Ignat.

 

Alături de căpitanul Cătălin Trofin, integralist de altfel pe parcursul turului, Ignat este singurul component care a prins de fiecare dată lotul, chiar dacă în primele patru etape s-a aflat doar pe banca de rezerve. De la meciul cu Unirea Alba Iulia, fotbalistul de 22 de ani nu a mai ratat niciun minut până la sfârșitul primei părți a sezonului, interval în care a și marcat golul egalizator cu CSM Rm. Vâlcea, din runda a șasea.

 

După 1108 minute jucate, fostul component al loturilor naționale de juniori a făcut o scurtă caracterizare a primei părți a campionatului.

 

„Deși au existat și unele sincope, a fost un tur reușit pentru echipă, deîndată ce am terminat pe doi. E adevărat că nu prea ne-am regăsit în câteva etape, dar pe finalul turului am revenit la forma din vară și am urcat pe locul secund”, a spus severineanul Ignat. Acesta vede ca principale contracandidate, în ordine, Unirea Alba Iulia, Internațional Curtea de Argeș, CSM Rm. Vâlcea și UTA.

 

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

13 Jan. 2009, 16:32 Seria 2
Pe aceeași temă