Damian Militaru: „2009 va fi anul Stelei”

11 Dec. 2008, 11:58 Seria 2
Damian Militaru: „2009 va fi anul Stelei

Fostul jucător al Stelei, în prezent antrenor secund la Jiul Petroșani, spune că a urmărit cu sufletul la gură ultimul meci al roș-albaștrilor în Liga Campionilor, cu Fiorentina, scor 0-1.

 

„Sunt supărat, dezamăgit pentru că echipa putea mai mult. Mie îmi este clar că pentru Steaua a fost un an de criză așa cum am prins și eu când eram la Steaua. Țin minte că într-un an am terminat turul pe locul 12 și apoi am ieșit campioni.

 

Sunt convins, și nu spun cuvinte mari, că anul 2009 va fi anul Stelei. O să vedeți. Toate marile echipe trec prin astfel de momente, important este să treacă peste ele. Și Real Madrid trece printr-o astfel de criză așa că ar trebui să nu ne mai mire. În meciul cu Fiorentina Steaua a dat tot cea avea mai bun. Deocamdată atâta a putut, atâta a făcut”, a afirmat Militaru.

 

Echipa Steaua București a pierdut meciul cu formația italiană Fiorentina, scor 0-1 (0-0), disputat, miercuri, pe teren propriu, contând pentru ultima etapă a Ligii Campionilor, și s-a clasat pe locul al patrulea al grupei F, ratând calificarea în 16-imile Cupei UEFA.

 

Articol scris de Loredana Juglea

11 Dec. 2008, 11:58 Seria 2
Pe aceeași temă