„Dacă aș da bani la o altă echipă m-ar împușca oamenii din oraș”

15 Jul. 2009, 12:11 Seria 2

Primarii din Vale se feresc să dea un răspuns în ceea ce privește un eventual ajutor financiar spre echipa de fotbal Jiul Petroșani, în urma apelului făcut de către patronul Alin Simota. Jiul se află într-o situație destul de delicată, iar Alin Simota a recunoscut că nu mai poate suporta singur toate cheltuielile de la club.

 

Cornel Resmeriță, primarul Lupeniului și totodată președintele onorific al „minerilor” nu vede deocamdată soluția care să o scoată din criză pe Jiul.

 

„Am vorbit cu Alin Simota despre situația Jiului, dar este greu ca noi primarii din alte orașe să ne implicăm la Petroșani. Eu aș vrea să ajut, dar nu am cum. Păi vă dați seama cum ar fi eu din Lupeni să adu bani al Jiul, m-ar împușca oamenii din oraș. Când am vrut să vindem locul în sezonul trecut au venit oamenii peste mine în Primărie. Fotbalul este un fenomen social aici la noi și lumea trăiește cu pasiune”, spunea Resmeriță.

 

Acesta recunoștea faptul că în momentul de față nici la Lupeni nu sunt lichidități. „Și noi avem o situație delicată de aceea nu ne permitem să-i ajutăm pe alții”.

 

articol scris de Loredana Juglea
 

15 Jul. 2009, 12:11 Seria 2
Pe aceeași temă