Cuedan e sigur de un lucru înainte de meciul cu FC Olt: „Ne cunosc prea bine, nu-i putem surprinde cu nimic”

Marius ANGHEL 05 Dec. 2014, 15:08 Seria 2

Combatantele de sâmbătă, de pe arena „1 Mai” din Slatina, au destule lucruri în comun cum ar fi continuitatea la nivelul băncilor tehnice și multitudinea de fotbaliști care au lucrat și cu un antrenor și cu celălalt. E adevărat, Dan Oprescu este mai avantajat din acest punct de vedere și asta pentru că 60% din actualul lot al pâncotanilor e format din foști elevi ai acestuia la Piatra sau FC Olt.

Acest aspect l-a subliniat și antrenorul „șoimilor”, care e sigur de un lucru: „Ne cunosc prea bine, nu-i putem surprinde cu nimic. Este singurul adversar din serie căruia nu-i putem pregăti o surpriză tactică, dar asta nu înseamnă că nu ne punem speranțe într-un rezultat pozitiv. Avem nevoie și de puțină șansă, ceea ce ne-a cam lipsit în celelalte deplasări ale campionatului. Am contat în fiecare dintre ele, dar, exceptând meciul de la Oradea, la final a trebuit să ne recunoaștem învinși”.

Dan Oprescu nu este neapărat de acord cu omologul său de pe banca „șoimilor”. „Este adevărat că am lucrat cu mulți dintre componenții lotului Pâncotei, dar asta nu înseamnă că le știu toate secretele. Și mai cred că am început să ne cunoaștem cu toții după o jumătate de an, nu are rost să facem un top în acest sens. Ne cunoaștem reciproc, dar nu numai cu Pîncota, ci și cu restul competitoarelor”, consideră tehnicianul oltenilor.

„Șoimii” merg cu trei portari la Slatina

Pâncotanii au intrat în linie dreaptă pentru ultimul meci al anului. Dan Cuedan va mai conduce un singur antrenament, cel de vineri dimineață, înainte de a încrucișa săbiile cu Oltul lui Oprescu. Delegația „șoimilor” se va pune în mișcare cu destinația Slatina după ce o va conduce pe ultimul drum, la Apateu, pe sora Pavel Piroș. „Simțim nevoia să fim alături de președintele nostru, să-i mai alinăm, atât cât putem noi, din durere”, a precizat Dan Cuedan.

Antrenorul „alb-negrilor” are o singură certitudine în rândul absențelor, este vorba despre mai vechiul accidentat, Adrian Rusu. Apoi, Norbert Polgar și Cristian Irimia sunt incerți, cu mențiunea că ambii vor face deplasarea în Oltenia. Totuși, pentru a se asigura că nu va rămâne fără portar de rezervă în cazul în care Irimia nu va scăpa de durerile la spate, Cuedan îl va lua în lot și pe juniorul Nica.

Dincolo, Dan Oprescu îl are suspendat pe fundașul dreapta Radovici și în proces de recuperare după operația de hernie de disc pe mijlocașul arădean, Alin Pavel.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 05 Dec. 2014, 15:08 Seria 2
Pe aceeași temă